HomeInterestingBotrány! A 8 éves kislányt hozzáadták a 13 éves szerelméhez.

Botrány! A 8 éves kislányt hozzáadták a 13 éves szerelméhez.

Mila Maxanets egy ukrán gyerekmodell. Meglehetősen sikeres a közösségi médiában. 545 ezer követője van instagramon, amivel azért már lehet pénzt keresni, ha az ember influenszerkedéssel keresi a betevőjét. Tény és való, hogy ez sem megy mindenkinek. Sokat kell érte tenni, hogy valakit felkapjanak a médiában. A mostani történetünk azonban nagyon kicsapta a biztosítékot a világban.

A kislány édesanyja ugyanis olyasmit tett, amire egyszerűen nincsenek szavak. A nyolcéves Milat férjhez adták a 13 éves szerelméhez, Pavel Paihoz.

A szülők tartottak egy nem hivatalos esküvőt, ahol formálisan egybekeltek a gyerekek. Mila anyja az áldását adta a frigyre, ráadásul azzal sem volt problémája, hogy az esküvő után összeköltözzenek az ukrán fővárosban.

De miért kellett mindez? Hát mint kiderül azért, mert az anyja abban bízik, hogy ettől egy kicsit felpörög Mila instagram profilja és több pénzt keres majd nekik a kislány…

Az esküvői bejelentés széles körű haragot és aggodalmat váltott ki szerte a világon. A gyermekjog védő szervezetek és más szülők is hevesen tiltakoznak az egész ellen. Egyrészt kihasználják a kislányt haszonszerzés céljából, másrészt pedig ki tudja, hogy a mentális fejlődésére miként hat ez a későbbiekben. Egy nyolcéves gyerek még nem tudja rendesen mérlegelni a körülötte folyó dolgokat. Nem kizárt, hogy pár éven belül egy lelki roncs lesz belőle.

Rengeteg olyan fotót tesznek közzé, melyen burkoltan olyan kapcsolatot mutat a két gyermek között, mely a világon mindenhol illegális és elfogadhatatlan.

Helyi jelentések szerint Mila édesanyját már kihallgatta a rendőrség és az ügyészek büntetőeljárást indítottak ellenük.

Mila édesapja is felháborodott a történteken. 2 éve vált el a feleségétől és úgy véli, hogy az anya most Milat használja fő jövedelemforrásként.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments