HomeCrazyBizarr felvétel: 180 fokban elforgatta fejét, amivel sokkolta az egész interneten

Bizarr felvétel: 180 fokban elforgatta fejét, amivel sokkolta az egész interneten

2012-ben létrehozták a TikTok nevű videomegosztó közösségi hálózatot, melyhez csak 2017-ben készítettek applikációt Android és iOS készülékre. Ez az az oldal ahova zenés, táncos, éneklős videókat lehet feltölteni hobbiból vagy szórakozásból. Persze egyesek azért töltenek fel tartalmat, hogy felfedezzék őket és elindítsák karrierjüket. Később már más kategóriába sorolható videókat is feltettek, például ami trükkökről, barkácsolásról, dekorálásról…satöbbiről szól. Szinte már nincs olyan tartalom, ami ne állná meg a helyét ezen a platformon. Akadnak zseniálisak, melyeket tényleg lehet hasznosítani, vannak cukik, amitől pillanatok alatt elolvad az ember lánya, és van olyan is, ami szó szerint sokkoló.

Az egyik ilyen megrázó videó az volt, mikor egy 30 év körüli édesanya a várandósságai során folyamatosan elhullajtotta fogait így nem maradt más választása mint műfogsort készíttetni. Ám ezt a fogsort ő folyamatosan, különböző helyzetekben kivette és berakta a szájába. Az egyik pillanatban még úgy nézett ki, mint a Hófehérkében szereplő banya, a másikban pedig már-már hercegnő lett.

Most újabb felhasználó verte ki a biztosítékot a portálon. A felvételen egy srác látható, aki 180 fokban ki tudja tekerni a saját nyakát. A videót, mint kiderült egy bizonyos „sheaabutt00” töltötte fel 6 nappal ezelőtt, s már több, mint 3,3 millióan tekintették meg és ez a szám percről, percre emelkedik. Ezen kívül 57 ezren likeolták és majdnem 1400-an kommenteltek hozzá olyanokat mint:

„Egy egy bagoly!”

„Ezt én is meg tudom csinálni, csak utána halott leszek”

„Hol vagyunk, az ördögűzőben?!”

„Most már ehetsz hátizsákból is.”

„Vajon hány ember halt meg, miután ezt kipróbálta?”

@sheaabutt00

party trick! ##duet if you can do this

♬ Original sound – Sheabutt

Az ilyen megmozdulás egy bagoly esetében valóban normális és természetes, de az embereknél közel sem. Egy orvos szerint erre a bizarr és ijesztő mozdulatsorra csak nagyon-nagyon kevesen lehetnek képesek a világon.

Dr. Simran Deo elárulta, hogy egy teljesen átlagos ember, csupán csak 90 fokban képes elfordítani a fejét mindkét irányba. Minden ami eme érték fölött van, az már extrémnek számít. Elmélete szerint a fiatalembernek IHS-e, vagyis ízületi hipermobilitás-szindrómája lehet, ami annyit takar, hogy kötőszövetei valamilyen oknál fogva rugalmasabbak az átlagnál. Hozzátette, hogy ez egy nagyon veszélyes dolog, ugyanis egy ilyen szintű elfordításnál több kockázat is fennáll, például elzáródhatnak az erek, sőt akár bénulás vagy agyvérzés is kialakulhat.

Azt tanácsolja, hogy senki se próbálja meg őt utánozni, mert akár visszafordíthatatlan károkat is okozhatnak!

Most Popular

Recent Comments