HomeInterestingNem volt nála szemüveg így 3 doboz tea helyett 30 csomag óvszert...

Nem volt nála szemüveg így 3 doboz tea helyett 30 csomag óvszert vett a 76 éves nagymama

Biztos Te is jártál már úgy életed során, hogy összeszedted fejben mit kellene vásárolnod, hogy újra tele legyen a hűtő és a spájz, de végül egy-két dolgot kihagytál, mert teljesen kiment a fejedből. Ám nem csak efféle bakik szoktak becsúszni nagy bevásárlásba, hanem olyanok is mikor nagy sietségben nem azt a terméket emeled le a polcról, amelyiket szeretted volna és csak otthon vetted észre, mennyire béna voltál. A szemüvegesek, főleg ha otthon hagyják kukkereiket elég nagy hátrányból indulnak, mert ők aztán végképp nem tudják mit vesznek le a polcokról.

A 76 éves Rosemarie Riley pontosan így járt, mikor szemüveg nélkül ment el boltba. A bibi csak akkor derült ki, mikor hazament és férje, John látta, hogy mit húz elő szatyrából. A nagymama dobozos teafilterek helyett véletlenül 30 csomag „Durex Thin Feel” óvszerrel távozott a kisboltból, amiért közel 10 ezer forintnak megfelelő fontot fizetett.

A nyugdíjas már-már sírva könyörgött unokájának, Gemmának, hogy vigye vissza az óvszereket és kérje vissza a pénzt. A 29 éves unokája nem bírta visszatartani nevetését, és torka szakadtából hahotázni kezdett. Nem bírta ki, hogy ne ossza meg ezt a vicces ámde kínos baklövést az interneten. Bejegyzése futótűzként terjedt a neten, s eddig több tízezren lájkolták már.

„Szóóóóval a nagyim elment, és ezeket hozta a kisboltból, azt gondolva, hogy teafilterek – és csodálatos unokájának vagyis nekem az a feladatom, hogy visszajuttassam őket. Tehát kérem, ha valaki látja, hogy ezeket visszaviszem a boltba, akkor kérem ne ítélkezzen.” – hozzátette, hogy legközelebb nem engedi el szemüveg nélkül a nagyiját.

Mikor megkérdezte nagymamájától, hogy sikerült összetévesztenie a teát az óvszerekkel, és mondta, hogy nem vitte magával a szemüvegét. Ám mikor azt a kérdést tette fel, hogy nem tűnt fel neki, hogy ilyen sokat fizetett azt válaszolta, hogy fogalma sincs.

Mikor Gemma, aki egyébként kismama aznap este visszavitte a kisboltba az óvszereket, elmesélte az alkalmazottaknak, hogy mi történt. Szerencsére a személyzet ugyanolyan viccesnek találta a helyzetet, mint ő.

„A nagyim azt mondta, hogy azon a soron találta, ahol a teafilterek vannak. Szóval vagy odadobta valaki, vagy kicsit összezavarodott vásárlás közben. Van esély arra, hogy ezt visszaadjam és megkapjam a teákat?” – kérdezte.

Az alkalmazott nevetve bólogatott és megtörtént a csere. Gemma a lehető leggyorsabban szaladt ki a boltból, mert nagyon sokan ismerik errefelé és nem akarta, hogy bárki is összeesküvés elméleteket szőjön, főleg Valentin-nap előtt.

Rosemarie hozzátette, hogy vajon a kasszás hölgy mit gondolhatott, mikor kipakolta ezeket a szalagra?! Azt mondta, hogy nagyon rossz vásárlónak érzi magát ezért mindig férje szokott lemenni a boltba. Elmondása szerint ő mindent csak úgy odadobál a szalagra, belenyúl a táskájába és előveszi a tárcáját.

Ti mit gondoltok erről az esetről?

Most Popular

Recent Comments