HomeArt15 millióért operáltatta magát sárkánnyá egy bank alelnöke

15 millióért operáltatta magát sárkánnyá egy bank alelnöke

Azt szokták mondani, hogy mindenki azt tesz magával, amit szeretne. Azért érdemes egy vonalat, határt meghúzni. Nem? Persze nem tisztünk senki felett ítéletet mondani, hisz mindenki úgy él, ahogy szeretne. Manapság egyre divatosabb lett az, hogy egyesek átoperáltatják magukat ellenkező neművé. Ez inkább elfogadás kérdése. Azonban, hogy valaki valamiféle állatként, vagy mitikus lényként szeretne élni már eléggé feszegeti a határokat. De, ha neki így jó?!

A texasi származású Eva Tiamat Medusa egy kisebb vagyont tapsolt el arra, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát. Ötéves korában a szülei elhagyták és szerinte egy csörgőkígyócsaládban született újjá. Az akkor még férfi sokáig Amerika egyik legnagyobb bankjának volt az alelnöke. A jólét és a féktelen bulizás azonban keresztet vetett a sorsára. Pár évvel ezelőtt ugyanis HIV-vel diagnosztizálták.

Így nézett ki a műtétek előtt…

Majd utána…

Ekkor jött rá, hogy az élet túl rövid és a hátralévő éveit szeretné úgy leélni, ahogy azt gyermekként megálmodta.

Először csak nővé operáltatta magát, de rájött arra, hogy ez sem fejezi ki azt, ami mélyen belül van. Az 56 éves nő állítása szerint ő esett át a legtöbb átalakításon transzneműként.

Kitalálta, hogy sárkánnyá operáltatja magát. Erre eddig 60.000 dollárt, azaz 17 millió forintnyi összeget költött. Levágatta az orrát, füleit, a szeme fehérjét pedig zöldre festette. Implantátumok segítségével nyolc szarvat rakatott a homlokára. Kettévágatta a nyelvét és teletetoválták az arcát is.

Ő már nem emberként tartja nyilván magát, hanem hüllőként.

Művészneve: Dragon Lady.

„Az átalakulásom egy utazás része, melynek mély okai vannak és komoly jelentése. Nem akartam emberként meghalni.” – mesél a Dragon Lady

Tovább szeretné folytatni az átalakításokat, míg ténylegesen sárkány nem lehet.

A művész és az ő múzsája.

És egy videó, így a végére.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments