HomeInteresting20 percen át halott volt, majd hirtelen feltámadt - Elmesélte, mit látott...

20 percen át halott volt, majd hirtelen feltámadt – Elmesélte, mit látott a túloldalon

Nagyon sok teória van arról, hogy mi vár az emberekre a halál után. Van, aki szerint a mennybe vagy pokolba kerülünk attól függ milyen életet éltünk, mások szerint pedig új testben születünk újjá, illetve akadt olyan elmélet is, miszerint tiszta energiaként visszakerülünk az univerzumba. A történelem során számtalan olyan eset volt, mikor emberek arról számoltak be, hogy mit láttak, mit tapasztaltak meg miután beállt náluk a halál, de valamilyen csoda folytán mégis feléledtek. Rengeteg cikk és felvétel kering a neten és mindenki különböző módon írja le az érzést.

Cikkünk főszereplője még csak 17 éves volt, mikor 20 percig halott volt. A szíve egyik pillanatról a másikra leállt, miután egy iskolai edzésen elesett és elájult. A kiérkező mentősök mindent megtettek, hogy megmentsék életét, de mind hiába.

2015. május 5-én a gimnazista Zack Clements testnevelés órán esett össze majd vesztette el eszméletét. A tanár azonnal értesítette a mentőket, akik nyomban nekiláttak az újraélesztésnek. Mint kiderült Zack szíve egyszer csak megállt, s pulzusát 20 percen át nem érezték. Ez az állapot orvosilag azt jelentette, hogy beállt a klinikai halál.

Sajnos a kórházban sem tudták már megmenteni az életét, s az orvosok már azon voltak, hogy elmondják a szülőknek 17 éves gyermekük elhunyt. Ám ekkor szó szerint csoda történt, mert a fiú feléledt és újra verni kezdett a szíve. Zack elmesélte, mit tapasztalt meg míg a klinikai halál állapotában volt.

„20 percig nem a saját testemben voltam, ami fura volt. Hirtelen megláttam egy férfit, akinek hosszú haja és szakálla volt. Felismertem, tudtam, hogy ő Jézus. Felálltam és ő a vállamra tette a kezét. Azt mondta minden rendben lesz és nem kell félnem semmitől. Nyugalmat és békét éreztem” – mondta Zack egy interjúban.

Miközben Zack az élményeiről beszél, könnyek szöknek a szemébe. Úgy tűnik a túlvilágon látottak nagyon megérintették őt. A tinédzser szülei is csak csodaként emlegetik, ami történt. Az orvosok nem tudják megmagyarázni, hogyan térhetett vissza Zack ilyen hosszú idő után.

Ti mit gondoltok, valóban Jézussal találkozott?

Most Popular

Recent Comments