HomeCelebrityBetegsége miatt, rá sem lehet ismerni Jet Li-re! A megdöbbentő képért kattints...

Betegsége miatt, rá sem lehet ismerni Jet Li-re! A megdöbbentő képért kattints ide!

Mostanában nem lehet hallani az akciófilmek koronázatlan királyáról Jet Li-ről. Utoljára 2010-ban láthattunk a filmvásznon a „The Expendables – A feláldozhatók 3.” című trilógiában. Azóta volt még egy szerepe 2016.-ban a „League of Gods” című kínai fantasy/akciófilmben. A most 55 éves színészre gyakorlatilag rá sem lehet ismerni. Nézd csak:

A színésről sikerült egy olyan képet készíteni, amin egyszerűen képtelenség felismerni, teljesen eltűntek a vonásai  és nem sajnos nem 55-nek, hanem legalább 75-nek ha kinéz.

A színésznek szívproblémákkal kell élnie mindennapjait, de ha ez mind nem lenne épp elég szegénynek a gerincproblémájával is meg kell küzdenie. Sőt pajzsmirigy-túlműködése is van. Az orvosai körülbelül 5 évvel ezelőtt megmondták neki, ha nem fejezi be a színészi pályát, akkor nagyon gyorsan kerekesszékben találhatja magát.

(Így nézett ki, még fénykorában.)

Sajnálatos módon ez nem volt elég a stagnáláshoz, mert Li egyre rosszabb állapotba került, és a sok filmbéli harcjelenet terhelései, most ütköztek ki rajta és képtelen egyenes háttal közlekedni.

A sokaknak ismert Jet Li beállás, amit rengeteg filmben volt szerencsénk látni.

Az egyik Disney rajzfilm remakejében, a Mulan-ban, kapott szerepet Jet Li és egy híres kínai színésznő Gong Li. – a film egyik részletéről készült képet láthatjuk.

Jet Li, egy másik élő legenda oldalán, aki szintén egy kiváló kínai harcművész és színész, Jackie Chan.

Most Popular

Recent Comments