HomeInterestingAz újdonsült édesanya üzenetben közölte férjével az örömhírt - Patakokban hullottak a...

Az újdonsült édesanya üzenetben közölte férjével az örömhírt – Patakokban hullottak a könnyei miután elküldte a képet

Az élet bizony tele van meglepetésekkel, s csak a legbátrabbak képesek legyőzni azokat az akadályokat, melyek a boldogság felé vezető úton bukkannak fel. Régen, mikor a férfiaknak be kellett állniuk a seregbe, hogy védjék hazájukat, sok nő egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Fájdalmas pillanat volt az egész család számára, mikor megérkezett a parancs, hogy a családfőnek el kell mennie és hónapokon át távol kell lennie szeretteitől. Akadtak olyan házasságok is melyek csak néhány héttel, hónappal a behívás előtt köttetek, s a felek nem is sejtették, hogy hamarosan bővül a családjuk.

A katonaként dolgozó Skyler Cooper és felesége, Cydney a találkozásuk pillanatától kezdve kitartottak egymás mellett, bármennyire is nehéz volt elfogadniuk és feldolgozniuk, hogy Skyler a tengerentúlon van. Egymás iránti szeretetük minden akadályt legyőzött.

Az idegen országban állomásozó katonák sajnos olykor lemaradnak életük legfontosabb pillanatairól, például gyermekük születéséről vagy az első lépéseikről. Mikor Skyler épp szolgálatot teljesített Kuvaitban, Cydney megtudta, hogy várandós és hamarosan gyermekük lesz.

A kismama nagyon boldog volt, mikor meglátta a terhességi teszt pozitív eredményét, ám meg is ijedt, hiszen tudta, hogy az egészet egyedül kell végig csinálnia, szerető férje nélkül. Minden egyes nap imádkozott, hogy tanúja lehessen szerelemgyermekük születésének, s ennek tükrében Skyler gondoskodott róla, hogy ez így is legyen.

A családot óriási meglepetésként érte a hír, hogy nem egy hanem két babát várnak. Így gyermekeik száma 4 főre bővült. Cydney várandóssága végig zökkenőmentes volt, ám egyszer elkapta az influenzát és az orvosok attól tartottak, hogy ez hatással lehet a babákra. Úgy gondolták, hogy az lesz a legjobb, ha megcsászározzák Cydneyt. Ez viszont azt jelentette, hogy Skyler nem lehet ott a szülésnél.

A férfi már korábban lefoglalta a repjegyet, hogy ott lehessen felesége mellett, ám az ikrek egészsége elsőbbrendű volt. A műtét szerencsére sikeres volt és mind az édesanya mind a picik jól vannak. Az orvosok azonban megvárták, hogy Cydney szervezete legyőzze az influenzát és csak azután engedik, hogy a kicsikkel legyen. Az ikrek egyébként az Emma és a Kyla nevet kapták.

Miután Cydney felépült alig várta, hogy gyermekeit a karjában tarthassa. Elmondása szerint leírhatatlan érzés volt. Alig várta, hogy lefotózza őket és elküldje férjének. Skyler azonban meglepte őt, ugyanis ott állt mögötte. A hadsereg engedélyezte neki, hogy sürgősségi szabadságot vegyen ki, ám ezt az információt eltitkolta neje elől, hogy meglepje.

Léggömbökkel és virággal a kezében jelent meg Cydney mellett, aki nem tudta visszatartani könnyeit. Férje hiányzott neki ahhoz, hogy teljes legyen a boldogsága. Azóta teltek-múltak a hónapok, évek és Skyler sok döntő pillanatot hagyott ki a gyermekei életéből, ám ő egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy szerettei közelében legyen, amikor csak teheti.

Íme a videó:

Titeket is meghatott?

Most Popular

Recent Comments