HomeInterestingAz orvosok azt tanácsolták, hogy vetessék el a gyereküket mert torz arccal...

Az orvosok azt tanácsolták, hogy vetessék el a gyereküket mert torz arccal fog születni, de a szülők nem egyeztek bele. Nézd meg, hogy néz ki napjainkban!

Egy gyermek megfoganása a legboldogabb pillanat egy pár életében. Számos érzelmet tud kiváltani ez az áldott állapot, amit a hormonok felborulása is nagyban tud befolyásolni. A kismama, ilyenkor úgy viselkedik, mintha felült volna egy kilenc hónapig tartó érzelmi hullámvasútra. Természetesen a kisbaba megszületése után az öröm a boldogság és feltétel nélküli szeretet veszi át a helyet.

Cikkünk főhősei Sara Heller és Chris Eidam megosztották történetüket a nagyvilággal és arra szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy ne ítélkezzenek első benyomás alapján.

Történetük akkor kezdődött, amikor Sara teherbe esett és a nőgyógyász az egyik ultrahang vizsgálat alatt azt mondta a párnak, hogy a kisbabájuk a legnagyobb valószínűséggel száj és szájpadlás rendellenességgel jön majd a világra. Sőt, az is kiderült, hogy a picinek egy nagy nyílt seb van a szájánál valamint a szájpadlásánál.

Ennek tudatában az orvos megkérdezte, hogy ebben az esetben is világra akarja-e hozni a kisfiút vagy sem.

Sara azonban egy pillanatig sem kételkedett abban, hogy megszülje-e fiát. Amikor az orvos a tudtára adta, hogy milyen problémája lesz a kicsinek, már akkor eldöntötte, hogy meg fogja műttetni a száját, hogy ne legyenek a későbbiekben problémái és, hogy korabeli társai ne csúfolják őt.

Nem sokra rá, a kisfiú, aki a Brody nevet kapta rengeteg boldog és örömteli pillanatot hozott el a pár életébe. Egy igazi mosolygós kisgyerek, aki mindennek tud örülni. Mivel szülei imádták, ahogy mosolyog, feltettek pár fotót róla a közösségi oldalakra, annak ellenére, hogy az orra alatt még mindig ott volt a seb.

Természetesen egyből megrohamozták kérdésekkel és kritikákkal Sarat. Az édesanya egyáltalán nem volt felkészülve arra, hogy így rontanak majd rá a kommentelők.

Nem egy olyan ember volt, aki nyíltan megkérdezte, hogy mi történt gyermeke arcával. Ezen kívül számtalan olyan megjegyzés érkezett, ami minősíthetetlen volt. Kigúnyolták ezt az ártatlan gyermeket, aki egyáltalán nem tehet róla, hogy így jött a világra.

A pici mindössze csak három hónapos, de már céltáblává vált az emberek szemében. „Egyszerűen nem tudtuk felfogni, hogy képesek ennyi gonoszságot írni a feltett képek alá.”

Nem volt más választása Saranak és Chrisnek, mint átgondolni és megbeszélni, mit tehetnének gyermekükért, hogy ne kelljen neki ennyi negatív megjegyzéssel együtt élnie. Próbálták kitalálni, mivel tudnának neki a leginkább segíteni.

„Sok gonosz ember van, aki képtelen azonosulni azzal a problémával, amiben vagyunk. Sajnos azzal is szembe kellett néznünk, hogy a legtöbb embert egyáltalán nem érdekli, hogy a kicsi, mi miatt néz ki így.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés,

„Viszont a minap egy elképesztő dolog történt velünk, amit eleinte fel sem bírtam fogni. Elmentünk egy kicsit kikapcsolódni, így hát beültünk egy étterembe vacsorázni.

Miután megettük az ételeinket egy pincér jött oda hozzánk, hogy egy csomagot adjon át nekünk, amit a szomszédos asztalnál ülő vendég adott neki. Ahogy kibontottam nem akartam hinni a szememnek. Körülbelül 250.000 forintnak megfelelő összeg volt a tálcán, ami mellé még egy kedves üzenetet is írt.”

A levélben az állt: „A gyönyörű gyermeketek számára.”

Sara annyira meghatódott ezen az elképesztő gesztuson, hogy könnybe lábadtak a szemei. Már kezdett teljesen lemondni az emberi jóságról, de ezzel sikerült újra bizalommal lenni irántuk.

Természetesen az ajándékba kapott összeget, Brody műtétjére fordították.

A tavalyi év során esett át azon a bizonyos műtéten, aminek köszönhetően végre teljes értékű és boldog élete lehet. Nem kell attól félnie, hogy kicsúfolják őt az oviban vagy az iskolában. Igaz, vár még rá pár korrigáló műtét, de a lényeg, hogy mindenki elégedett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés,

Ez a történet tökéletes arra, hogy megértsük nem szabad a borítója alapján megítélni a könyvet és nem szabad megszólni senkit sem mert nem tudhatjuk az élet mikor ad nekünk egy pofont és lök bele egy ilyen helyzetbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés,

Chris és Sara megható esete remélhetőleg minden ember szemét felnyitja majd.

Mutassuk meg mindenkinek, hogy a legkisebb kisembereknek is jár egy esély az életben, függetlenül attól, hogy a sors milyen külsővel ruházta fel őket. Oszd meg ezt a cikket, hogy mindenkihez eljusson az üzenet lényege.

Most Popular

Recent Comments