HomeInterestingA legviccesebb híradós bakik élő műsor alatt, amiket nem lehet kibírni nevetés...

A legviccesebb híradós bakik élő műsor alatt, amiket nem lehet kibírni nevetés nélkül

Nem mindig olyan könnyű helyt állni a TV-ben, mint ahogy azt sokan hiszik. Nagyon kell figyelniük a riportereknek és a bemondóknak, hogy ne ejtsenek hibát, sőt ne zökkentse őket ki semmi az élő adások alatt. Ám előfordul, hogy néha becsúszik egy-egy hiba, amit nagy elkeseredésükre egy egész ország végignézett. Viszont olyan alkalmak is vannak, mikor nem ők a hibásak, hanem egy háttérben feltűnő-eltűnő személy, akinek feltűnési viszketegsége van és minden vágya hogy szerepelhessen a TV-ben. De olykor ennek is bénázás lesz a vége.

Ma olyan felvételeket gyűjtöttünk össze, amiben nagyon vicces bakik vannak, amiket mind civilek, mind bemondók egyaránt elkövettek. Nézzétek végig ezt az összeállítást és garantálom, hogy szem nem marad szárazon.

Szegény riporter nő, arra számított, hogy majd a Csodálatos Pókember elkapja. Nagyot tévedett, ugyanis az álruhába bújt szuperhősnek kicsit lelassultak a reflexei.

A háttérben lévő fiatalember valamiről képet akart csinálni, de nem számolt azzal, hogy elveszíti az egyensúlyát és beleesik a vízbe. Nos, ezt a jelentet majd visszanézheti a TV-ben.

A háttérben álló lány kezdetben nyugodtan nézi a papírt, amit kinyomtatott, majd hirtelen rájön, hogy az élő adásban van. Annyira zavarba jött, hogy hirtelen azt sem tudta, hogyan meneküljön el a kamerák elől.

A híradós hölgy bevitte a stúdióba kislányát, aki odavitte az anyukájának a telefonját. Szegény nagyon megszeppent, mikor rájött, hogy élő egyenes adásban van.

Egy rajongó, aki hihetetlenül izgatott lett, mikor meglátta, hogy élő adás van közvetlenül előtte. Annak érdekében, hogy ő is benne legyen a TV-be úgy döntött, hogy beugrik a kamera elé. Arra viszont nem számított, hogy egy hatalmasat fog emiatt esni, és kisfiús zavarában inkább felvette a nyúlcipőt.

Egy fiatal lány pont a kamerák előtt az élő adás kellős közepén esett hasra. Reméljük, hogy nem esett semmi baja. Ha ezt a felvételt meglátja, biztos fogja majd a fejét és azon gondolkodik, hogy lehetett ennyire ügyetlen.

Miközben interjút készítettek ezzel a személyi edzővel, a háttérben lévő fiatalember nem vette észre, hogy a futópad működik, ezért amikor rálépett hatalmasat esett. Sajnos ez biztos, hogy bekerül a felvételbe.

Egy helyszínen történt hírközlés következtében a háttérben sétáló lány, talán a világ legkecsesebb mozdulatával esett hasra, miután felkelt fogta a maradék büszkeségét és gyorsan elszelelt.

Ez a rendőr teljesen lefagyott mikor rájött, hogy belesétált egy élő adásba és nagy valószínűséggel mindenki látja őt a TV-ben. Egy kis gondolkodás után úgy döntött, inkább kiáll a képből.

A híradós mögött ülő gyakornok nem vette észre, hogy már elindították az élőt. Csak néhány másodperc múlva kapcsolt, amikor odaszóltak neki, hogy ki kellene mennie a képből. Úgy döntött, hogy elegánsan oldja meg a távozást.

Ez a szegény fiatalember, egyenesen belesétált a képbe, ezt valószínűleg mindenki látta, ezért olyan vicces, ahogy fogta magát és visszafutott oda ahonnan jött.

Ez az olasz híradós hölgy, észre sem vette, hogy nyitott lábakkal ül egy üveg asztal mögött. Ezután biztos, hogy mindenki megjegyezte őt, aki látta és legközelebb kétszer is meggondolja, hogy milyen pózban vezényelje le a műsort.

Íme, egy videó válogatás, ahol a legjobb magyar híradós bakik szerepelnek.

Most Popular

Recent Comments