HomeInterestingAz egész teste ki van tetoválva - 8 millió forintba és 230...

Az egész teste ki van tetoválva – 8 millió forintba és 230 órába került, hogy így nézzen ki

Vannak olyan emberek, akik imádják a tetoválásokat és mindent megtesznek annak érdekében, hogy testüket egyre több és több varrat díszítse. Mivel egy ilyen eljárás nem két forintba kerül ezért sokan kemény spórolásba fogtak, hogy magukra varrathassák kedvenc mintájukat. Egyesek annyira a megszállottjává válnak, hogy képesek akár az egész testüket is kitetováltatni.

Cikkünk főszereplője a 32 éves Julia Nuno, aki 18 évesen varratott először magára. Akkor még bátortalanul sétált be a tetoválószalonba, hogy egy finom kis virágot varrasson a mellkasára. Úgy gondolta az lesz az első és egyetlen varrat a testén, de hamar rájött, hogy nem.

Julia mára már szinte mindenhol visel tetoválást, kivéve az arcán. Varratok borítják a lábait, karjait, hasát, hátát, intim területeit, sőt még a fejét is. Egy interjúban arról mesélt, hogy korábban nem akarta a fejét kitetováltatni, de rohamosan fogytak a szabad helyek a testén. Miután már minden hely elfogyott komolyan elgondolkodott, hogy leborotválja a fejét.

„Sokáig mondogattam másoknak és magamnak is, hogy soha nem borotválom le a fejem, csakhogy még több hely legyen a tetoválásoknak. Őrültségnek tartottam, de amikor tudatosult benne hogy elfogyott a hely, úgy éreztem meg kell tennem. Ha üres helyet látok magamon, az nagyon irritál.” – mesélte.

Csak az arc maradt üresen, ám terveiben szerepel, hogy ez hamarosan változik. A 32 éves nő eddig már majdnem 8 millió forintnak megfelelő összeget költött el a tetoválásaira, s több, mint 230 órát töltött a szalonokban. Elmondása szerint megérte minden egyes perc, mert így elégedett önmagával. Rokonai és barátai úgy vélik, veszélyes vizekre evezett, mert ez már komoly függőségnek számít.

Később bevallotta, hogy valóban rabja azoknak az érzelmeknek, amelyeket akkor tapasztal, mikor a tetoválószalonban ül. Olykor annyira intenzív, hogy még a testén lévő minta sem számít.

Tetoválva van az egész teste, kivéve az arca egy részét. 100 000 PLN-t költött és 230 órát töltött egy tetoválószalonban, de szerinte megérte. Juliát annyira nem érdekli, mi van rajta, hogy arra ösztönzi a tetoválóművészeket, hogy ők válasszák ki a mintát.

A Kaliforniában élő nő elárulta, hogy eddig még nem találkozott olyan emberrel, akiből ellenszenvet váltott volna ki a varratai miatt. Néhány tetoválás, annyira lenyűgözi az embereket, hogy megkérdezik, megérinthetik-e?! A munkahelyén senkit sem érdekel, hogy ki van tetoválva.

„A munkatársaim elfogadnak úgy ahogy vagyok. Szerintem a családomnak több problémája van vele, mint a kollégáknak.” – fejtette ki.

Ti mit gondoltok?

Most Popular

Recent Comments