HomeAnimalsAz édes menhelyi kutya mindennap beveti az ágyát, hogy bizonyítsa, mennyire jó...

Az édes menhelyi kutya mindennap beveti az ágyát, hogy bizonyítsa, mennyire jó fiú

Rengeteg kutya kerül nap, mint nap az utcára, majd a menhelyek valamelyikére és várja, hogy új, szerető családra leljen. Megszakad az ember szíve, amikor látja ezeket a védtelen, szeretetre éhes állatokat, akik nem tehetnek arról, hogy ilyen sorsra jutottak. Legszívesebben befogadnánk mindet, hogy soha egyetlen élőlénynek se kelljen az utcán vagy a rácsok mögött élnie. Sajnos azonban erre nincs lehetőségünk, így sokuknak hosszú éveket kell várnia arra, hogy szerető gazdikra leljenek. Sőt, az is előfordul, hogy ez a pillanat soha nem jön el.

Egy édes kutya, Rush belefáradt a várakozásba és úgy döntött, bebizonyítja, milyen jó fiú. A kedves pitbull minden reggel beágyaz, miután felébredt. A menhely egyik dolgozója videóra vette, mit csinál a kutya. A felvétel futótűzként terjedt az interneten.

Rush szeretetre és új gazdikra vágyik, ezért pedig megmutatja, milyen ő valójában.

Rush azért küzdött az ohiói Daytonban, a SICSA kisállat-örökbefogadó és wellness központjában, hogy új otthonra leljen, de nehéz dolga volt, mivel a pitbullokat általában veszélyes kutyáknak tartják.

A menhely dolgozói elmondták, hogy a kutya rendkívül kedves, barátságos és szeretetteljes. Ám úgy látszik, szükség volt arra, hogy ezt be is bizonyítsa.

A dolgozók nem hittek a szemüknek, amikor látták, hogy Rush beveti az ágyát kennelében. A kutya szájában a takaróval próbálja rendbe hozni fekhelyét. Ez pedig nem egyszeri eset volt. Bizonyítván, hogy jó fiú, mindennap megismételte ezt a tevékenységet.

Íme a róla készült videofelvétel:

A felvételt feltöltötték a YouTube-ra, ahol már több, mint kétmillióan tekintették meg. A menhely dolgozói azt remélik, hogy Rush története segít bebizonyítani, hogy a pitbullok sem veszélyesebbek, mint a többi kutya, sőt, ők is csak szeretetre, gondoskodásra vágynak, mint társaik.

A videó futótűzként terjedt a világhálón és több helyi hírügynökség is felkereste a menhelyet és kérte a dolgozókat, hogy mutassák be Rush-t a műsoraikban. Ez hatalmas lehetőség volt a kedves kutyus számára, hogy valaki örökbe fogadja őt.

Rush egyik napról a másikra szupersztár lett és azóta szerető gazdikra és otthonra talált. A házaspár nemrég vesztette el szeretett kutyáját és készen álltak arra, hogy új négylábú költözzön otthonukba. Munkából egyenesen a menhelyre rohantak, hogy megismerhessék a fiatal pitbullt.

Íme a család első pillanatai Rush-sal:

Rush végre boldog és biztos lehet benne, hogy többé nem kerül az utcára vagy menhelyre. Gazdái imádják őt és mindent megtesznek azért, hogy elfeledtessék vele eddigi sanyarú sorsát.

Most Popular

Recent Comments