Az édes menhelyi kutya mindennap beveti az ágyát, hogy bizonyítsa, mennyire jó fiú

Rengeteg kutya kerül nap, mint nap az utcára, majd a menhelyek valamelyikére és várja, hogy új, szerető családra leljen. Megszakad az ember szíve, amikor látja ezeket a védtelen, szeretetre éhes állatokat, akik nem tehetnek arról, hogy ilyen sorsra jutottak. Legszívesebben befogadnánk mindet, hogy soha egyetlen élőlénynek se kelljen az utcán vagy a rácsok mögött élnie. Sajnos azonban erre nincs lehetőségünk, így sokuknak hosszú éveket kell várnia arra, hogy szerető gazdikra leljenek. Sőt, az is előfordul, hogy ez a pillanat soha nem jön el.

Egy édes kutya, Rush belefáradt a várakozásba és úgy döntött, bebizonyítja, milyen jó fiú. A kedves pitbull minden reggel beágyaz, miután felébredt. A menhely egyik dolgozója videóra vette, mit csinál a kutya. A felvétel futótűzként terjedt az interneten.

Rush szeretetre és új gazdikra vágyik, ezért pedig megmutatja, milyen ő valójában.

Rush azért küzdött az ohiói Daytonban, a SICSA kisállat-örökbefogadó és wellness központjában, hogy új otthonra leljen, de nehéz dolga volt, mivel a pitbullokat általában veszélyes kutyáknak tartják.

A menhely dolgozói elmondták, hogy a kutya rendkívül kedves, barátságos és szeretetteljes. Ám úgy látszik, szükség volt arra, hogy ezt be is bizonyítsa.

A dolgozók nem hittek a szemüknek, amikor látták, hogy Rush beveti az ágyát kennelében. A kutya szájában a takaróval próbálja rendbe hozni fekhelyét. Ez pedig nem egyszeri eset volt. Bizonyítván, hogy jó fiú, mindennap megismételte ezt a tevékenységet.

Íme a róla készült videofelvétel:

A felvételt feltöltötték a YouTube-ra, ahol már több, mint kétmillióan tekintették meg. A menhely dolgozói azt remélik, hogy Rush története segít bebizonyítani, hogy a pitbullok sem veszélyesebbek, mint a többi kutya, sőt, ők is csak szeretetre, gondoskodásra vágynak, mint társaik.

A videó futótűzként terjedt a világhálón és több helyi hírügynökség is felkereste a menhelyet és kérte a dolgozókat, hogy mutassák be Rush-t a műsoraikban. Ez hatalmas lehetőség volt a kedves kutyus számára, hogy valaki örökbe fogadja őt.

Rush egyik napról a másikra szupersztár lett és azóta szerető gazdikra és otthonra talált. A házaspár nemrég vesztette el szeretett kutyáját és készen álltak arra, hogy új négylábú költözzön otthonukba. Munkából egyenesen a menhelyre rohantak, hogy megismerhessék a fiatal pitbullt.

Íme a család első pillanatai Rush-sal:

Rush végre boldog és biztos lehet benne, hogy többé nem kerül az utcára vagy menhelyre. Gazdái imádják őt és mindent megtesznek azért, hogy elfeledtessék vele eddigi sanyarú sorsát.