HomeInterestingAnya és lánya 20 milliót költött plasztikára, hogy jobban hasonlítsanak egymásra. Szerintetek...

Anya és lánya 20 milliót költött plasztikára, hogy jobban hasonlítsanak egymásra. Szerintetek megérte?

Vannak, akik szó szerint bármire képesek azért, hogy kitűnjenek a tömegből. Olyan dolgokat is bevállalnak, azért a 15 perc hírnévért, amit egy épeszű ember nem tenne. A gond akkor van, ha az elhivatottság mellé megvan az anyagi háttér is. Élő Barbie-babákból lassan Dunát lehetne rekeszteni, de vannak, akik fantasy figurákká, ufókká meg szörnyekké műttetik magukat.

Most egy anya-lánya párost hoztunk nektek, akik egy vagyont költöttek arra, hogy jobban hasonlítsanak…egymásra.

„Egyformák akarunk lenni!”

Georgina és Kayla az Egyesült Királyságban élnek és mindent együtt csinálnak. Ez a tény már önmagában is meglehetősen ellentmondásos, de az, hogy ugyanúgy akarnak kinézni még megdöbbentőbb. Anya és lánya már összesen 20 millió forintnyi összeget tapsolt el azért, hogy minél jobban hasonlítsanak egymásra.

Mindketten egyforma méretűre turbóztatták fel a kebleiket, szolizás, ajkak injekciózása, hajhosszabbítás, körmök, fogfehérítés, arcfeltöltés, botox és sminktetoválás. Szóval a testük nagy részét megbabráltatták.

Anya és lánya egyébként Katie Price angol modellt tekintik múzsájuknak. Ő az, akit szépségideálnak tekintenek. Mi annyira nem látjuk a hasonlóságot, de ezt mindenki döntse el saját maga.

De miből finanszírozzák a műtéteket?

A 20 éves Kayla nyíltan beszélt arról, hogy már 17 éves kora óta sztriptíztáncosként dolgozik és ezt nem szégyelli. A klubban találkozott egy férfival, aki sok-sok zsebpénzt adott neki. A tőle kapott pénzt csinos fehérneműkre, és plasztikai műtétekre költötte. 18 évesen megműttette a kebleit, melyet azóta többször is átalakítottak.

Anyát egyáltalán nem zavarja, hogy a lányának van egy szponzora, illetve a foglalkozása sem. Ő elfogadja mindezt.

Bár egyikük sem hasonlít már a korábbi énjükhöz, kiderült, hogy az átalakításoknak még nincs vége. A lányok fenékimplantátumokat szeretnének, újabb ajak- és kebelnagyobbítást is tervbe van.

Így nézett ki az anya-lánya páros a műtétek előtt.

Kayla egyébként már új „szponzort” keres a kiadásai finanszírozására. Az előző támogató lebukott a felesége előtt és egyáltalán nem örült annak, hogy a férje sztriptízklubokba jár.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments