HomeInterestingA 20 éves lány már nem bírta tovább titkolni az érzéseit. Hozzáment...

A 20 éves lány már nem bírta tovább titkolni az érzéseit. Hozzáment a párjához. A gond, hogy a „férje” nem él

A 20 éves fiatal lány végül hozzáment a 37 éves párjához. Az internet, azonban keményen nekik támadt és nem a köztük lévő korkülönbség miatt. A gond az, hogy a férje..nem él.

A fiatal Massachusetts-i lány 13 évesen találta meg élete szerelmét. A lányt ekkoriban egyetlen dolog érdekelte: a zombik és a horrorisztikus dolgok. Apja, gondolta meglepi és vett neki egy babát. Pont olyat, amilyet szeretett volna.

A tiniknek mindig van valami, amiért rajonganak. Ez legtöbb esetben egy együttes, vagy egy helyes filmsztár. Felicity azonban rájött, hogy az ő rajongásának a tárgya a babája. Persze, próbálta elnyomni magában az érzést, mert sejtette, hogy ezt egyetlen ismerőse sem fogja elfogadni. Mégis ki értené meg, hogy egy játékbabába szeretett bele.

Az egésznek vélhetőleg az az oka, hogy a lány számára édesapja halála egy hatalmas trauma volt. Nem volt számára más, aki lelki támaszt biztosított volna. Csak a baba maradt neki.

„Nem érdekel! Nem fogom tovább titkolni az érzéseimet. Lehet, hogy sokan nem fogadják el a szerelmemet, de a lényeg, hogy én boldog vagyok.” – mondta Felicity

Felicity nagyon komolyan vette a kapcsolatát a zombi babával. Az élete hátralévő részét vele akarja tölteni. Tavaly szeptemberben ment hozzá a Rhode Island-i Tiverton-ban.

A lány szülei nagyjából már megbarátkoztak a dologgal, de megtiltják Felicity-nek, hogy ha elmennek valahova, akkor magával vigye a férjét.

Íme egy videó az esküvői szertartásról.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments