HomeInterestingA híres testépítő feleségül vett egy babát. Most, azonban "elhagyta" egy sokkal...

A híres testépítő feleségül vett egy babát. Most, azonban „elhagyta” egy sokkal bizarrabb dologért.

Mindannyiunknak megvan a maga heppje. Mindenkinek más tetszik, amit nem minden esetben szabad elítélni. Még akkor sem, ha az a dolog nem „természetes”. Ha nem árt vele senkinek, nem ütközik törvénybe, akkor csinálja. Mi meg fogjuk a fejünket, hogy „miért???”…

Jurij Tolocsko bizonyos körökben már celebnek számít. Azzal szerzett hírnevet magának, hogy nagyon szokatlan kapcsolatai vannak és a szerelmi élete eléggé zavaros… A műanyag babákat szereti, és most itt nem azokra a hölgyekre gondolunk, akik egy kis szilikonnal és botoxszal felturbóztatták magukat. Ő konkrétan a babákba szerelmes.

2019-ben megkérte a gumi-szerelme kezét, aki (Jurij szerint) készséggel elfogadta a gyűrűt.

A testépítő azt állítja, hogy megmentette Margót (a baba) attól, hogy pincérnőként dolgozzon. Együtt járnak étterembe, moziba és rengeteg ajándékot kap tőle a „lány”. Még plasztikai műtéten is átesett, és napokig kötést viselt az arcán, de Jurij nagyon támogatóan állt hozzá.

8 hónapnyi kapcsolat után a szilikon-babának rá kellett jönnie, hogy Jurij nem tartozik a leghűségesebb partnerek közé. A „szerelmük” elgyengült és szakítottak.

Jurij egyébként is eléggé fura fazon. Instagramján az izmait mutogatja és néha nőnek öltözik. Ehhez hozzájön még a babák iránti természetellenes szenvedélye. Rajongói lélegzetvisszafojtva követik minden posztját.

Most Jurij Lunával és Lolával jár. Két új babát talált magának. Szerinte a két baba is szerelmes egymásba. Az egész egy hatalmas szerelmi háromszög.

A férfi még nem nyilatkozott a Margóval való válás okairól. Állítólag nem áll készen rá lelkileg. Vélhetőleg a testépítő hűtlensége volt a fő ok.

A dolog érdekessége egyébként, hogy az egyik baba teste…inkább egy csirkéhez hasonlít.

Kérdés, hogy vajon Luna és Lola pótolhatja-e Margót. Vagy egy idő után visszasírja majd az elvesztett szerelmét?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments