HomeCelebrityAndy Vajna temetésén barátja, Arnold Schwarzenegger mondja majd a búcsúbeszédet

Andy Vajna temetésén barátja, Arnold Schwarzenegger mondja majd a búcsúbeszédet

Az ikonikus filmrendező Andy Vajna már több, mint egy hete elhunyt. Nem rég kiderült, hogy a temetésére barátja Arnold Schwarzenegger is eljön. A Terminátor filmek csillagát felkérték, hogy mondjon beszédet, amit szívesen elvállalt, így méltóképpen tud búcsúzni szeretett barátjától és egykori kollégájától.

A két férfi először a „Total Recall – Az emlékmás” című  film forgatásán találkozott egymással. Akkor olyan jó barátságot kötöttek, hogy később több filmen is dolgoztak együtt. Mikor kiderült a világ számára, hogy a legendás producer elment, rengetegen emlékeztek meg róla fénykép, vagy bejegyzés formájában. Arnold Schwarzenegger sem maradt ki ebből, ugyanis Instagramján egy közös képet valamint egy megható bejegyzést tett közzé.

A szöveg így szólt:

„Andy Vajna, a barátom volt. Ő volt Hollywood egyik legnagyobb újítója. Mindenkinek bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan remek filmek készüljenek, mint a Terminátor 2., vagy a Total Recall – Az emlékmás. Óriási szívvel rendelkezett, a legnagylelkűbb ember volt, akit valaha ismertem. Teljes mértékben együtt érzek a családdal, nagyon fog hiányozni.”

De nemcsak Schwarzenegger volt az, aki megemlékezett Andy-ről, hanem Antonio Banderas is, aki a következőket írta ki a közösségi oldalára.

„Viszlát, barátom. Mindent köszönök!”

Sylvester Stallone is csatlakozott a két hírességhez, aki az alábbiakat mondta Andy-ről.

„Ma egy nagyon szomorú nap van. A Hollywoodi producer Andy Vajna – aki mindent megtett azért, hogy a Rambo című film elkészüljön – ma örök álomra hajtotta fejét. Nagyon szerettem őt, igazi barátok voltunk. Ő volt a legnagyobb forradalmasító.”

Gulyás Gergely nemrég azt jelentette be, hogy Magyarország a saját elhunytjának tartja a filmmogult, ezért a kormány finanszírozza a temetését. Andy Vajna-t a Budapesten található, Kerepesi úti temetőben helyezik örök nyugalomra.

Most Popular

Recent Comments