HomeCelebrityA világ legszebb lánya, ma már csinos tiniként vonul a leghíresebb kifutókon!...

A világ legszebb lánya, ma már csinos tiniként vonul a leghíresebb kifutókon! Így néz ki napjainkban!

Mindenki ismeri Thylane Blondeau-t, ő Véronika Loubry és Patrick Blondeau válogatott labdarúgó idősebbik lánya, akit megválasztottak annak idején a világ legszebb kislányának. A kislány gyerek- és divatmodellként is dolgozott négyéves korától fogva. A Vogue Enfants-ban való szereplésével, fiatal kora ellenére felnőtt ruhákban és sminkben jelenik meg, ami nagy vitát kavart a felnőtt emberek körében.

2016 óta a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként tartják számon.
2017-ben a Dolce&Gabbana 2017/18-as őszi/téli showján a Le Defile L’Oréal Paris kifutóján lépett fel, valamint a Lolita Lempicka Fragrance arca lett. Augusztusban a francia Grazia és a párizsi L’Officiel címlapján szerepelt.
2018-ban a Juicy Couture arca lett.

Ám a kislányból, mára már egy gyönyörűbbnél is gyönyörűbb hölgy nőtt fel, aki áprilisban töltötte be a tizenhetedik életévét.

Így nézett ki kislányként Thylane, amikor sikeresebbnél sikeresebb magazinok gyermekmodellje volt.

Nemrégiben Thylane a barátai társaságában ment el pihenni. Ám az újságírók sokkal szemfülesebbek voltak nála, ezért sikerült lencsevégre kapniuk a fiatal tinilányt. Kiderült, hogy a Thylane már a normál modellméretekhez tartozik, mivel most nagyobb formák tulajdonosa lett.

A szemfüles rajongóknak feltűnt, hogy szinte nincs olyan képe, ahol hasa és dereka egyértelműen látszik. A legérdekesebb, hogy Instagram oldalán is sikerül mindig olyan szöget kifognia, ahol elrejtheti ezt a területet.

Mint például ez a kép, itt is a táskája segítségével rejti el derekát és hasát.

Most Popular

Recent Comments