HomeInteresting15 szívszorító történet, ami az oroszországi világbajnokságon történt!

15 szívszorító történet, ami az oroszországi világbajnokságon történt!

Múlt vasárnap, azaz 07.15.-én véget ért az Oroszországban tartott világbajnokság. A verseny alatt sok idegen ember ismerkedett meg egymással, és több történet is felütötte a fejét. Volt furcsa, szomorú és kedves sztori valamint személy is. Hallhattunk az édesapáról, aki elvesztette családját, de az emlékük és terveik miatt elment egymaga a VB-re. Hallottunk a mexikói származású férfiról, akit nem engedett el a felesége Oroszországba, ezért a barátai a férfi kartonpapírfiguráját hurcolták egész idő alatt, amiről vicces videók is születtek. De nézzünk még néhány, történetet, embert és helyzetet, amik még érdekesebbé tették a Világbajnokságot.

Egy Szaranszkai egyetemi tanár, és a kolumbiai polgármester, valamint felesége, véletlenül rossz szobát foglaltak ezért mindnyájan egy szobába kerültek.

Az újságíró édesanyja, Rama Pantarotto rajong Lionel Messiért, ezért a hölgy egy kis ajándékot küldött neki. Az Argentin-Nigéria meccs után az újságíró megkérdezte Lionelt, hogy rajta van e a kabala, amit anyukája küldött neki. Mindenki nagy meglepetésére, Messi megmutatta, hogy a bal lábán viseli azt a piros szalagot.

A Japán nemzeti csapat játékosai, a Belgiummal való összecsapásuk után kitakarították az öltözőt, hogy köszönetet mondjanak az oroszoknak.

A japánok elkezdtek a stadionon belül és kívül is takarítani meccs után, hogy ezzel inspiráljon más országokat, és rajongókat arra, hogy mit kellene tenni minden mérkőzés után.

A horvát rajongók egy hatalmas poszterrel mondtak köszönetet Oroszországnak, hogy eddig bent lehettek a VB-n.

Елена Солодюк (@elena.isolo) által megosztott bejegyzés,

„7 évvel ezelőtt a feleségem és én hatalmas fordulaton mentünk át. A gyermekünk nagyon beteg volt, én pedig akkor megfogadtam, ha meggyógyul, elviszem a 2018-as labdarúgó világbajnokságra. Most itt vagyunk!

Tom 5 éves, szeret focizni, és komoly betegséggel küzd. Az első hathetes sugárterápia befejezése után Tom megkapta első világbajnoki kupáját bátorságért.

Egy pár Rostovban látta, ahogy két szomorú brazil férfi ballag az úton, ezért, fogták magukat, azt mondták, hogy nem tudnak elmenni a meccsre, ezért odaadták nekik a jegyeiket, a Brazília-Svájc meccsre.

Minden egyes mérkőzésen Daniel Subasic a horvát csapat kapusa, a meze alatt egy másik pólót is visel, amit egy elhunyt barátja emlékére vett fel, mert neki köszönheti, hogy a világbajnokságon játszhatott.

Danijel Subasic (@danijel.subasic) által megosztott bejegyzés,

„A nagymamám több mint 25 éve viseli ezt a pólót az USA Függetlenségi Napja ünneplésére. A labdarúgó világbajnokságnak köszönhetően rájöttünk, hogy valójában az ing tökéletesen olyan, mint Panama zászlaja.”

Ez a rajongó, Argentínából érkezett egy kerékpáron Oroszországba. 5 évre volt szüksége ahhoz, hogy legyőzze a 8 ezer kilométert és 37 országot, de sikerült.

Maty Amaya (@maty.amaya.por.el.mundo) által megosztott bejegyzés,

Június 23-án a német és svéd csapatok játszottak egymás ellen Szocsiban. Dmitrij Tarantev egy taxival ment a meccsre, ám útközben találkozott a német Kevin Meyer-rel, aki rosszul lett és szívmasszázst kellett alkalmaznia, amivel megmentette az életét.

A mexikói válogatott fő támogatója ajándékot küldött a dél-koreai nagykövetségnek Washingtonból. A koreaiak győzelme lehetővé tette a mexikóiaknak, hogy továbbjussanak a csoportban.

„Az Oroszország – Egyiptom mérkőzést nem volt lehetőségük élőben megnézni, ezért így nézték végig a meccset… az udvarról nézve.

A labdarúgás egyesíti az embereket.

Most Popular

Recent Comments