HomeInterestingA vagyonos orvostanhallgató faképnél hagyta a lányt, mert kiderült, hogy eladóként dolgozik...

A vagyonos orvostanhallgató faképnél hagyta a lányt, mert kiderült, hogy eladóként dolgozik egy kisboltban.

A mai napon egy nagyon érdekes és őszinte történetet hoztunk el nektek. A főhős, egy orvostanhallgató fiú, aki vagyonos családból származik. A vele történt dolgokat saját maga osztotta meg a közösségi oldalán, majd ezután megoszlottak vele kapcsolatban a vélemények.

Története így szól:

„Mivel az orvosi pályát választottam magamnak, ezért eldöntöttem, hogy nem akarok szerelembe esni, hiszen maximális figyelmet kell fordítanom a tanulmányaimra. Szerencsém volt, mert az egyetem első éveiben ezt nagyon ügyesen kiviteleztem, ám egy buli alkalmával találkoztam egy lánnyal, aki nagyon szimpatikus volt számomra. Mónikának hívták és azonnal számot cseréltünk.

A következő napon úgy döntöttem randira hívom, mert szándékomban állt őt jobban megismerni. Majdhogynem egész álló nap sétáltunk, közben pedig nagyon jól éreztem magam. A felhők fölött éreztem magam, addig a pillanatig, meddig fel nem jött az a téma, hogy ki mivel foglalkozik. Sajnos kiderült, hogy Mónika egy boltban dolgozik.
Azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy elég gazdag családból származom, akinek soha nem voltak anyagi gondjai. A szüleim mindent ezüsttálcán nyújtottak nekem, amihez hozzászoktam. Tudom, hogy ez elég nagyképűnek hangzik, de soha nem szándékoztam olyan emberek társaságában lenni, akik nincsenek egy szinten velem, vagyis nem gazdagok.

Amikor megtudtam, hogy Mónika egy boltban dolgozik, nagyon meglepődtem. Annyira imádkoztam, hogy legalább egy luxus üzletben legyen menedzser, de nem így volt. Meg is mutatta, hogy abban a sarki kisboltban dolgozik, ami mellett az előbb elhaladtunk. Teljesen lemerevedtem! Érzéketlennek fogok tűnni, de véget kellett vetnem ennek a randevúnak, ugyanis hiába látom és érzem, hogy ő egy nagyon okos és intelligens lány, ha anyagilag sajnos nem ott áll, ahol én. Én nem szeretnék senkit sem eltartani, főleg nem a pénzeszsákja lenni. Míg én megengedhetem magamnak, hogy eljárjak külföldre nyaralni, és drága éttermekben egyek, addig ezt Mónika nem teheti meg.

Én úgy gondolom, hogy nem egészséges, ha egy kapcsolatban anyagilag egymásra kell hagyatkozni. Mivel két teljesen más világból származunk, ezért biztosan állítom, hogy a kettőnk közti kapcsolat nem működne.”

Most Popular

Recent Comments