HomeCrazy22 kép, amire nincs logikus magyarázat

22 kép, amire nincs logikus magyarázat

Az internet ugye nem felejt. Sokszor találkozhatunk olyan videókkal, képekkel, amelyekre nem találunk logikus választ. Legtöbbször ezek csak optikai illúziók, de van, amikor a tervezők kiváló ötlete nem úgy sül el, ahogy tervezték. A végén pedig imádjuk azt a tény, amikor leesik a „tantusz”, és azt is mikor percekig gondolkozunk,hogy erre miért volt szükség. Most összegyűjtöttük nektek ezeket:

 

1.

Mit gondolsz, mi ez? Egy nyak? Ugye te is azt hitted elsőre, na most akkor összpontosíts egy kicsit jobban, és nézd meg újra!

 

2.

Nem is értem, hogy lehet így kényelmesen ülni?! Olyan, mintha a hölgy lábai az unalmas tanóra miatt meg akarnának szabadulni a tulajdonosától.

 

3.

Mindenképpen az illető,saját maga szerette volna összeszerelni a szekrényt. A gondos tervezés és kivitelezés után észrevette, hogy a létrát is ugyanolyan precízen sikerült beépíteni, mint a polcokat. Mindenesetre elég egyedi lett…

 

4.

Az iskolában azt tanították, hogy a görög mitológiák, csak mitológiák, a bennük szereplő istenek és élőlények nem léteznek. És tessék! Itt az élő bizonyíték, a kentaurok köztünk élnek, és köszönik szépen, jól vannak!

 

5.

Lassan, de biztosan megérkezik a tavasz. Ilyenkor imádok sétálni, látni a szerelmespárokat a padokon, a vidámságot az emberek arcán, a nyíló virágokat a tereken és kertekben, a rügyező gyümölcsfákat. Azonban nemrégiben egy új példánnyal gazdagodott a világunk: a kenyérpirítófával! Nem tudom, ennek a termése a pirítós lehet?

 

6.

Eddig nem figyeltük, de Colorado nem rendelkezik 420-as mérföldjelzővel, valamilyen okból kifolyólag.

 

7.

Most ezt nem értjük teljesen. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a raklap „megoldvadt” és azért hajlott el,vagy csak így lett megtervezve, bár egyik formájában sem éppen lett használható.

 

8.

Mindenki szeretne egyedi lenni, és kitűnni a tömegből. Úgy gondoljuk, ennek az úriembernek ezt sikerült elérnie. Ez a combcsizma beleégett a retinánkba.

 

9.

Ezt most nem teljesen értjük. Valószínű ismernünk kell az előtörténetét, hogy miért is lett így feltunningolva ez hangszer.

 

10.

Általában mikor megveszünk egy lakást vagy házat, mindig próbálunk nagy figyelmet fordítani a felújításra, vagy az átépítésre. Minél szebb és használhatóbb legyen. Nos, van aki a nappaliban a kandalló mellett szeret zuhanyozni. Ezt el kell fogadni! Mindannyian mások vagyunk.

 

11.

Biztos ismerős, hogy van az a tábor, akinek soha nem elég a ketchupból. Nos, alanyunk is ezt a tábort erősíti. Kevés hasábburgonya, sok-sok-sok ketchup. Bár lehet itt azért erős túlzásba esett.

 

12.

A vizslák remek vadászkutyák, bármit észrevesznek, amit mi nem. Világszerte rendkívül szeretett kutyafajta. Azt hittük, hogy mindent tudunk róluk, de nem. Tudtátok, hogy remekül tudnak egyensúlyozni? Mi még ilyet nem láttunk.

13.

Egy gyönyörűen megkomponált és tálalt étel, ami elsőre szembetűnik. Majd ha jobban megnézzük, a szervírozott koktél tetetején, a már jól megszokott koktélcseresznye helyett egy gumikacsa úszkál. Valahogy nem jön össze a két a világ, mindenesetre nagyon ötletes.

 

14.

Ezt a szettet tuti férfi tervezte. A minőségi csavarhúzó mellett egy minőségi sörnyitó is található, ha épp megszomjazna az illető a nagy munka közepén.

 

15.

A csomagoláson az áll, hogy furcsa kutyák. Nos, ha jobban szemügyre vesszük, láthatjuk is, hogy tényleg furcsák, hisz ezek lovak. Valaki eléggé elírta a szöveget…vagy csak vicces akart lenni.

 

16.

2 in 1 esete. Szeretjük az ilyen megoldásokat, mert költségkímélőek és praktikusak. Ha megnézzük, ezeket a tojásokat is ebben a szellemben alkotta meg az anyatermészet.

 

17.

Hányszor hallottuk azt gyerekként, hogy ne nézd közelről a tévét! Ennél kreatívabb megoldást még nem láttunk, így biztosan nem fog elromlani a gyerekek szeme.

18.

Új év, új kezdet, tiszta lap…gondoltam neki állok én is a testedzésnek. Ahogy felvettem az első hullahopp karikát, láttam,hogy hibás, majd felvettem a következőt,az is, majd a következőt…és rájöttem a testedzés nem nekem való, mivel az univerzum is ellenem dolgozik.

 

19.

A kis barátom annyira vicces akart lenni, mikor meglepett ezzel az órával, hogy az elmondhatatlan. Egy napig próbáltam megszokni, és eszerint időzíteni a napomat, de képtelenség. Nem is értem mi célja volt vele a kitalálójának.

 

20.

Mindenki imádja a leárazásokat, hisz sokat spróolhatunk vele. Főleg ezzel a Nike cipővel. Hatalmas kedvezmény, csak MA, csak NEKED!

 

21.

Elsőre úgy tűnik be van foliázva,de nem. A haverom úgy gondolta, megpróbálja eltűntetni az apróbb karcokat egy csiszolópapírral. Az eredmény a következő lett.

 

22.

Amikor a tervezpők a nyilvános wc-ét túl nyilvánosra tervezték.

 

Most Popular

Recent Comments