HomeInterestingA koronavírus legfiatalabb magyar áldozata egy 16 esztendős lány

A koronavírus legfiatalabb magyar áldozata egy 16 esztendős lány

A koronavírus járvány már jó ideje megnehezíti a mindennapjainkat. Sokan elvesztették a munkájukat, mások otthoni munkavégzésre kényszerültek, a szülői lét mellett tanárnak is kellett állniuk az embereknek. Persze mindemellett meg kellett őrizniük a hidegvérüket, és a józan eszüket, hogy a bezártságtól ne essenek depresszióba és ne essenek a családtagok egymás torkának.

Mindenki szeretne egészséges maradni és hosszú ideig élni, ezért sem volt ajánlott az idősebb rokonokat, családtagokat meglátogatni, hiszen a fiatalabb generáció tudta legjobban az idősekre ragasztani a vírust. Annak ellenére, hogy a legtöbb elhunyt az idősebb, valamilyen alapbetegséggel küzdő emberek közül került ki, több fiatalabb személy is távozott az élők sorából.

Minket magyarokat sokkal jobban megérint, ha honfitársaink közül távozik valaki, de ugyanolyan mélyen meggyászoljuk a külföldi állampolgárokat is, hiszen megérdemlik. Most viszont szomorú hírrel érkeztünk, ugyanis egy 16 éves fiatal, magyar lány hunyta le örök álomra szemeit a koronavírus miatt. Nem magát a betegséget nem tudta legyőzni, hanem a szövődményeket, mivel egy nyirokrendszert érintő alapbetegsége is volt.

A kép csak illusztráció

Ezzel ő a legfiatalabb magyar nemzetiségű áldozata a járványnak. A hírt a „koronavirus.gov.hu” is közzétette. A tavalyi év során egyébként egy 18 és egy 19 éves fiatalember is elhunyt. Az idei adatok szerint pedig egy 20 esztendő ember is elhunyt.

Őszinte részvétünk az egész családnak! Legyen neki könnyű a föld.

Most Popular

Recent Comments