HomeInterestingA debreceni lány elsöprő sikert aratott könyvével, amit az olvasók képtelenek letenni....

A debreceni lány elsöprő sikert aratott könyvével, amit az olvasók képtelenek letenni. Te olvastad már?

Néhány héttel ezelőtt írtunk Vámosi Kiráról, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatójáról, aki elképesztően ijesztő könyvvel robbant be a köztudatba, melynek címe „Ne csukd le a szemed!”. Akkori cikkünkben elárultuk, hogy a történet rettenetesen megfogta az egyik kiadót, aki mindenképpen szerette volna, ha ez a mű mindenkihez eljut.

November 8-án volt a könyv bemutatója a Méliusz Juhász Péter Könyvtárban, Debrecenben. Nos azóta már jó pár nap eltelt és el kell mondanunk, hogy hatalmas sikert aratott. 78-an mentek el, hogy megismerkedjenek a fiatal írónővel illetve remekművével. Persze így elsőre nem hangzik túl soknak, ám valójában a legtöbb ilyen rendezvényre csupán csak 25 maximum 30 fő megy el. Amikor a könyvtár vezetője meglátta hányan vesznek részt az eseményen, azt mondta:

„Ez döbbenet, sosem gyűlt még össze ennyi ember több könyves írók bemutatóján sem, a max létszámos esemény 25-30 fővel ment, el sem hiszem hogy ma este 78 ember jött el.“

Ám itt még nincs vége! A bemutató után csak úgy jöttek a megrendelések, a hatodik napon már 120 eladott példánnyal büszkélkedhetett a fiatal írónő. De ez csak a kezdet, ugyanis minden egyes nap legalább 10-15 megrendelés érkezik olyan emberektől, akik tűkön ülve várják, hogy végre a kezükbe vehessék ezt a csodát és belemerülhessenek a cselekményekbe.

Volt olyan olvasó, aki mindössze néhány nap alatt végzett a 267 oldallal, mert annyira magával ragadta a történet. Sokan lenyűgözőnek tartották és nagyon sok pozitív véleménnyel minősítették.

Elhoztunk néhány kommentet, amit olyan emberek tettek közzé, akik már olvasták a könyvet:

„Most fejeztem be a könyvedet Kira! Köszönöm ezt a lebilincselő, borzongató és az elejétől a végéig izgalmas olvasmányt! Másfél nap alatt olvastam el! Egyszerűen lehetetlen letenni! Egy darabig még a hatása alatt leszek az biztos! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szeret félni, szereti a misztikus, rejtélyes és izgalmas, NAGYON izgalmas és romantikával fűszerezett olvasmányt! Köszönöm ezt a fantasztikus élményt nyújtó könyvet! Nagyon várom a folytatást!” – írta az egyik rajongó.

„Kedves Kira!
A könyved igazi csoda. Hihetetlen, hogy egy ilyen fiatal lány ennyi mindent tud az életről, és képes azt hitelesen megmutatni. Fantasztikus a sodrása ennek a regénynek, valóban nem lehet letenni. Ahogy mondani szokás, „olvastatja magát”. Önéletrajziság, szerelem-erotika, horror, misztikum, fantázia különös keveréke.
Külön erőssége művednek a szerelmi szál, az epekedés-vágyakozás-gyűlölet-megbocsátás áramai, árnyalt leírásai. Az er*tika ilyen jellegű felmutatása csak erősíti a misztikum szövedékét. Mintha Borsa Brown Az arab (és folytatásainak) sorait olvastam volna. Micsoda elképesztő merészség így írni erről!
A legmegdöbbentőbb a kisfiú leírása volt számomra. Ez már-már a legnagyobb horror-szerzők szintjére emelkedik. Szintén nagyon tetszett az erdő leírása, szépen folyamatosan változott át a természet bemutatása horrorisztikus élménnyé. S még sorolhatnám…
Kiváló a cím és a borítókép! Szerves egységben áll a mű tartalmával, összetett műfajával. Teljesen hitelesek a tinédzserek világát bemutató párbeszédek. Lélektani remeklés Naomi összeomlásának ábrázolása.
Írj még nagyon sokat nekünk!” – jegyezte meg egy másik olvasó.

De Kirának mégis ez a megjegyzés tetszett a legjobban: „Olvasmányos és izgalmas történet, olyan, mintha Kosztolányi Dezső és Edgar Allan Poe összefogtak volna és horrorba mártották volna a tollukat”

A tehetséges írónő szeretné, ha nemcsak szülővárosában, hanem az egész országban elterjedne könyvének híre. Ezért ha kedvet kaptál egy kis olvasáshoz az alábbi linken keresztül könnyedén meg lehet rendelni. Ha szereted a hátborzongató és horrorisztikus eseményekkel túlfűtött remekműveket, akkor ne habozz és vedd meg most.

https://www.vamosikira.hu/kapcsolat

(Spoiler: Kira egyébként már a könyv második részén dolgozik, szóval nem kell sokat várni a folytatásra!)

Most Popular

Recent Comments