HomeInteresting12 tipikus női szokás, amellyel őrületbe kergethetjük a férfiakat

12 tipikus női szokás, amellyel őrületbe kergethetjük a férfiakat

Az egyik népszerű statisztikus szerint a házasságok 42%-a válással végződik. Az okok rendszerint megegyeznek. A tisztelet hiánya, az önbecsülés negatív hatása stb. Persze ezek rendszerint csak kifogások, amelyek a felszínen fekszenek és a valódi okokat mélyebben kell keresnünk.

Mutatunk néhány kritikus dolgot a női oldalról. Persze egyből leszögeznénk a férfiak oldaláról is várható egy ilyen cikk hamarosan.

1. A privát tér megsértése

Ez leggyakrabban az együttélés elején kezdődik, és először még viccesnek hat. Ha egy férfi nem lázad, akkor később nem léphet majd a feleség jóváhagyása nélkül. A nők sokkal szociálisabbak, mint a férfiak és úgy gondolják jobb, ha közel állnak egymáshoz. De a férfiaknak ezzel szemben szükségük van a személyes térre, ahol magabiztos és nyugodt lehet.

2. A testét használja fegyverként

A saját testével történő manipulálás soha nem vezet semmi jóhoz. Persze kezdetben még működik mert a férfi befolyásolható, ha egy csábító nő próbálja ily módon meggyőzni, azonban ennek elég hamar mögé lát. A szexuális tilalom valamire adott válaszként soha nem jó ötlet manipulálásra. Egy idő után már nem fogja a férfit érdekelni…

3. Úgy viselkedik, mint egy gyerek

A nők képesek bármilyen dolgot órákon keresztül megrágni és vitatni. De az érzelmek áramlása egy olyan emberhez, aki logikus és tiszta beszédhez szokott …inkább csak ijesztő. A legtöbb pasi szeretne felelősséget vállalni az érzelmeiért. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell érzelmeket mutatni, de ki kell dolgozni a partner reakciójának a kiszámításának a képességét.

4. Ha rébuszokban beszél

Következő a szituáció. A nő utal valamire és várja, hogy a férfi kitalálja a gondolatait… ha ez nem sikerül, akkor meg meg van sértődve. Katasztrófa. A pasik gondolkodása egyszerű és egyenes. Nem kellenek rejtvények, rejtélyek. Felesleges komplikáció.

5. Játszani a buta nőt

A nőknek is meg van a maguk méltósága. Persze jó ha a férfi érezheti, hogy van kit megvédjen, de ez könnyen átfordulhat a visszájára. Egy bizonyos dózisban oké, de ha már túl van spilázva, akkor a férfi bizalmatlan lesz.

6. A kritikus kérdések

„Ez a ruha kövérít?”, „Szerinted meghíztam?” … stb. Nem kérdezünk ilyet. Egy férfitől legalábbis ne. Ha igazat mond az a baj, ha hazudik…akkor meg az, hogy miért hazudik?! Ugyan már…

7. „Az légy, aki vagy…”

Kezdjük a sminkkel. A smink ideális módja annak, hogy kihangsúlyozzuk az erősségeinket és elfedjünk apróságokat. De próbáljunk természetesek maradni. A kozmetikumok hiánya azt jelenti, hogy a nőben van önbecsülés mert nem szégyelli magát megmutatni a világnak és nyitott. A túl sok smink pedig azt jelentheti, hogy nem eléggé magabiztos. Mindent csak módjával.

8. Olyat elvárni, amit nem ígért meg

A nők figyelik a férfiakban a lehetőséget. Ez fontos nekik. De egy idő után csalódottak lehetnek. Sokat beszélnek az élet anyagi oldaláról, gyermekekről, karrierről. Ezeket érdemes korábban megbeszélni és nem elvárni olyan dolgokat, amik nem voltak „tervben”.

10. Más nőket kritizálni

Ezzel a nők csak magukat próbálják önigazolni. Semmi értelme. Lehet, hogy helyesel a férfi…de közben hazudik. Ettől nem lesz jobb semmi. A pletykálás is igazából csak arra jó, hogy tudat alatt másokat próbáljunk manipulálni.

11. Higiénia, rendetlenség

Egy tanulmány szerint a férfiak pont ugyanannyira rendszeretők mint a nők, és a nők pont ugyanannyira rendetlenek mint a férfiak. Az általános tisztaság az igényesség alapköve.

12. Parancs

A hatalom a másik fél felett csak elnyomást okoz. Kell egy vezető a házba, aki a fontos döntéseket hozza. Ez nem mindig a férfi. De a parancsolás egy férfinak soha semmi jóra nem vezet mert egy idő után ki akar törni a rabigából. Nagyon csúnya veszekedésekhez vezethet.

Mint írtuk… egy ugyanilyen lista az ellenkező nemre is vonatkozik. A lényeg, hogy próbáljunk megérteni a másikat és beszéljük meg a dolgainkat.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments