HomeInterestingA 35 éves nő napi 24 doboz sört ivott. Így tette tönkre...

A 35 éves nő napi 24 doboz sört ivott. Így tette tönkre magát az alkohollal

Ti szeretitek a sört? Az alkoholfüggőséget nem feltétlenül a sörivók között szoktuk keresni. Akiknek komoly gondja van az itallal, azok inkább az erősebb, töményebb szeszeket fogyasztják. A határ azonban nagyon vékony. Nehéz megállapítani, hogy valaki csak szeret iszogatni, vagy már a szenvedélyévé vált. Egy ártatlan sör, amit a haverokkal megiszunk egy beszélgetés során a világ egyik legtermészetesebb dolga. De ha valaki egy kartonnal iszik meg naponta… Az már súlyos függőség.

A 35 éves nő naponta 24 dobozzal ivott meg. Beverly Pickorer számára a sörivás masszív betegséggé vált. Az elején még csak így próbált lazítani egy húzós nap után, hogy megfeledkezzen a problémáiról. Az alkohol a stresszcsökkentés eszközévé vált.

Minden egyes nap, egyre közelebb hozta őt a tragédiához. Volt egy pont, amikor szeretett volna megállni, de képtelen volt megtenni. Elvesztette az uralmát a függősége és az élete felett. Pedig volt kiért harcolni, hiszen négygyermekes anya volt, de az ital erősebbnek bizonyult.

Harmincéves korában már súlyos gondjai voltak az itallal. A nő egészségügyi állapota rohamosan romlott. Végül májzsugorodás okozta halálos betegségben halt meg. A fiatal lány egy idős nőnek tűnt és nem ez volt a legrosszabb…

Beverly fogai elrohadtak, majd elvesztette őket. Idővel már képtelen volt folyékonyan beszélni, bőre megsárgult. A legegyszerűbb tevékenységek is hatalmas kihívássá váltak a számára. Rohamai voltak és egy percre sem szabadott felügyelet nélkül hagyni.

A nő élettársa Anthony támogatta őt és a legnehezebb pillanatban sem hagyta el. A férfi döntött végül úgy, hogy nyilvánosságra hozza a fotókat, mely bemutatja, hogy mit tett az alkohol Beverly-vel. Úgy vélte, hogy ezzel másokat is megsegíthet vagy elrettenthet az ivástól.

Szörnyű belegondolni, hogy ez nő csak 35 éves.

2014. augusztusában halt meg. Négy gyermeket hagyott maga után.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments