HomeCelebrity15 hollywoodi szívtipró, aki az iskolában egyáltalán nem volt népszerű

15 hollywoodi szívtipró, aki az iskolában egyáltalán nem volt népszerű

Könnyen gondolhatjuk úgy, hogy a világhírű színészek ezüstkanállal a szájukban születtek, soha nem voltak problémáik a barátaikkal, a tanulmányaikkal vagy éppen a szerelmi életükkel. Azonban, sokan közülük nem voltak népszerűek az iskolában és a lányokkal sem tudtak beszélni vagy felszedni őket. Az idő viszont, határozottan nagy segítségükre volt abban, hogy változtassanak ezen. Íme 15 hollywoodi színész, aki most rendkívül dögös, de ez nem mindig volt így.

Henry Cavill

A rajongók nagy része úgy gondolja, hogy a színész valódi Superman-ként szerepelt a népszerű filmekben tökéletes alakjának köszönhetően. Az iskolában viszont, társai kövér Cavillnek csúfolták gyerekkorában. Henry egy interjúban azt mondta: „Bár nagyon kövér voltam, kegyetlen volt hallani, hogy csúfolnak miatta. De a gyerekek általában nagyon kegyetlenek.” A leendő hírességet quitternek is nevezték, mert azt sem tudta, hogy kell a lányokkal beszélgetni.

Ryan Gosling

Ez a szívtipró sem volt túl jó kapcsolatban osztálytársaival. Ryan elárulta, hogy utált gyerek lenni, mert sokan gúnyolták és egyetlen barátja sem volt. ADHD-vel diagnosztizálták, így egy egész évig otthonról kellett tanulnia.

Justin Timberlake

Az énekes gyerekként a The Mickey Mouse Club show-ban kezdte karrierjét. Ez azonban, nem tette őt népszerűvé társai között, sőt, inkább ennek ellenkezője történt. Justin 2015-ben azt mondta, hogy az iskolában állandóan ugratták, csúfolták és olyan szavakkal illették, amit még ma sem képes kimondani.

Tom Cruise

Tom az egyik legnagyobb hollywoodi színész, aki még húsz elteltével sem vesztette el népszerűségét. A gyerekkora azonban, egyáltalán nem volt gondtalan. Az iskolában állandóan gúnyolták, mert a családjának gyakran kellett költöznie. Mindig is ő volt az új srác a suliban. Ezen kívül diszlexiában is szenvedett, így elvesztette önbizalmát és a lányok sem figyeltek fel rá.

Shawn Mendes

A fiatal színész az utóbbi években lett népszerű, karrierje kezdetén azonban, egyáltalán nem volt könnyű dolga. Shawn megosztott egy emléket 15 éves korából. „Amikor a 9. osztályba jártam, az egyik első videómat közzétettem a YouTube-on. Másnap aztán az iskolában sétáltam a folyosón és a srácok elkezdett ordítani: „Énekelj nekem, Shawn, énekelj nekem!” Olyan módon, hogy úgy éreztem, hogy az, amit csinálok, csak hülye és rossz volt.”

Mark Ruffalo

Gyerekként Mark nem volt népszerű osztálytársai körében. 2017-ben a színész egy olyan fiút támogatott, akit gúnyoltak az iskolában, ekkor vallotta be, hogy ő is pont ilyen gyerek volt.

Craig David

A híres énekest társai folyamatosan nyomás alatt tartották és ő rengeteget szenvedett emiatt. Craig még egy dalt is írt erről, ami egy Johnny nevű fiúról szól. Az énekes túlsúlyos volt, ezért egyáltalán nem volt népszerű sem a fiúk, sem pedig a lányok körében.

Christian Bale

Christian 13 évesen debütált első filmjében, ezért társai folyamatosan bántották őt. A színész elárulta, hogy többen is megverték őt, de ez csak erősebbé tette, így olyan személlyé változott, aki erős, határozott és most már kiáll magáért.

Tom Holland

Tom gyerekként táncolt, 12 évesen pedig már szerepet is kapott. Ezt követően társai állandóan ugratták őt. Azt mondta, nem volt kemény gyerek az iskolában és nem voltak barátai sem, de megbékélt a helyzettel.

Chris Rock

A színész és komikus gyerekként vékony, kicsi és félénk fiú volt. Ezen kívül pedig ő volt az egyetlen sötét bőrű az osztályban, így korántsem volt könnyű dolga.

Liam Hemsworth

A mára már jóképű színészt nem tisztelték osztálytársai és a lányok körében sem volt népszerű. Liam azt nyilatkozta, hogy nem volt atletikus alkat és nem focizott, így mindenki csak kinevette őt.

Dwayne Johnson

Minden feltételezés ellenére Dwayne Johnson élete sem volt könnyű. Elárulta, 16 éves korára már négy különböző államban járt iskolába. Magassága és súlya miatt úgy néztek rá, mint valami mutánsra. Volt olyan osztálytársa is, akik zsarunak nevezte őt.

George Clooney

George-ot a középiskolában Frankenstein-nek hívták. Egy évig sérült volt a bal szeme, nem tudott se enni, se inni. Azt nyilatkozta, ez volt élete legrosszabb éve. A gyerekek nagyon kegyetlenek voltak vele, de a nehézségek csak erősebbé tették őt.

Richard Madden

A Trónok harca sztárja az iskolában egyáltalán nem volt kemény fickó. Túlsúlyos volt és állandó megaláztatásban élt. Azt is hozzátette, hogy azért kezdett el színészetet tanulni, hogy visszaszerezze önbizalmát.

Ryan Reynolds

A színész karizmájával és humorérzékével nyerte el a nők szívét szerte a világon. A középiskolában azonban, szerelmi kapcsolatai nem működtek jól. Reynolds elárulta, hogy „Beletelt egy kis időbe, amíg megtanultam, hogyan kell beszélni a lányokkal.” Ryan ki nem állhatta az iskolát, ahol állandóan gúnyolták és ugratták őt.

Most Popular

Recent Comments