HomeCelebrityVasvári Vivien nem a valós indokot árulta el arról, hogy miért válnak...

Vasvári Vivien nem a valós indokot árulta el arról, hogy miért válnak el Fecsóval

Vasvári Vivien még annak ellenére sem akar mocskolódni és összeveszni valamint ócsárolni Fecsót, hogy ő önkényesen úgy döntött, felmondja az albérletüket, míg ő Milánóban van.

Vivien Instagramon jelentette be közel két és fél hete, hogy véget vetett Fecsóval való közös házasságának és kapcsolatának. Elmondása szerint a kapcsolatuk már nagyon sok mindenen van túl annak ellenére, hogy nem olyan rég óta voltak együtt és mondták ki a boldogító igent. Vivi többször adott ultimátumot férjének Fecsónak, kérte, hogy változzon meg, de mindhiába. A várva vért változás nem jött el, így a szőke 28 éves édesanyának ne volt más választása, mint elengedni a kapcsolatukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

♥️ Sziasztok! ♥️ Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. ?? Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. ?? Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. ??‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel. ??

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Szegedi Ferenc vagyis, ahogy a média és az emberek ismerik, Fecsó interjút adott a Fókusznak. Elmesélte, milyen volt a kapcsolata Vivivel és mi lehetett a szakítás oka. Az üzletember azt is hozzátette, hogy egyetlen percet sem bán azokból az évekből, amit Viviennel együtt éltek meg. Ha tovább húzták volna a dolgot, akkor nem valószínű, hogy ilyen szép emlékei maradnak meg.

A legnagyobb problémát abban látta, hogy ő egyáltalán nem tud kompromisszumot kötni, 39 évesen megváltozni pedig végképp nem fog, szóval ő is azt látta, hogy a kapcsolat köztük már nem működik.

Azt is elmesélte, hogy nagyon nehezen viseli, mikor megpróbálják korlátozni a szabadságát vagy ha megmondják neki azt, hogy mit csináljon. Ezt nem viseli jól és ezt Vivinek többször is hangoztatta.

Mind Fecsó, mind Vivi úgy nyilatkozott a kapcsolatukról, hogy ők amolyan olaszos család voltak, akik kiabálva és hangosan rendezték a nézeteltéréseket. Sokat veszekedtek, de mindig sikerült megbékélniük, most viszont, mikor megbeszélték, hogy folytassák életüket külön utakon egyetlen hangos szó sem hagyta el egyik száját sem. Vivien elmondta, hogy ő nagyon szerette Fecsót és a továbbiakban is tisztelni fogja már csak azért is, mert van egy közös gyermekük.

Szerencsére az anyagiak miatt nem kell hajba kapniuk, ugyanis mielőtt összeházasodtak volna házassági szerződést kötöttek.

Addig a pontig minden békésen zajlott, míg Fecsó fel nem mondta Vivi albérletét, aki éppen akkor Milánóban volt a milánói fashion weeken. Vivi értetlenül állt a dolog előtt és minősíthetetlennek tartotta a viselkedését. Azt mondta:

„Ez már nem az én szegénységi bizonyítványom.”

A 28 éves két gyermekes édesanya egy interjúban elárulta, nagyon megviselte, hogy Fecsó se szó se beszéd felmondta a szerződést. Azért is volt annyira kiakadva, mert így a voltaképpen a gyerekeken csattan az ostor, mivel gyermekeinek ott laknak a kis barátaik.

„Nem tudom, mi lesz a következő lépése. Elveszi az autót? Semmi baj, ha az utcára rak, semmi baj, ha mindent elvesz, én egyedül is megállom a helyem. Mindent saját magam értem el az életben, felépítettem a karrierem. Ha kell, akkor ezután is megteremtek mindent a fiam és a lányom, Ariana számára.” mondta Vasvári Vivien.

Az egykori luxusfeleség nagyon mérges és ezt szavaiból egyértelműen ki lehet venni:

„S ha már itt tartunk, ha Fecsó nem biztosítja a gyerekének a lakhatást, akkor beszéljünk arról, hogy a 32 millió forintom mikor kapom vissza. Korábban ugyanis ennyit adtam kölcsön neki egy befektetési projektbe. Ahogyan eddig, úgy ezután sem akarok mocskolódni és nem beszélek arról sem, hogy valójában miért válunk el.”

Vivi a következő Instasztoryt posztolta ki közösségi oldalára:

„Mi maradunk a „luxus” lakóparkban ezek után is, mivel én már itt éltem Fecsó előtt! Továbbra is megteremtek egyedül mindent a gyermekeim számára, hogy a kiegyensúlyozott életüket tudják folytatni. Azt gondolom, hogy egy költözés idegen helyre a gyerekeket nagyon megviseli, amit én nem szeretnék, hogy a gyerekeim sérüljenek lelkileg” – fejtette ki a szőke édesanya.

Most Popular

Recent Comments