HomeInteresting20 zseniális tervezési megoldás, amitől mindenki dob egy óriási hátast

20 zseniális tervezési megoldás, amitől mindenki dob egy óriási hátast

A tervezőknek mindig minden körülmények között résen kell lennie és követnie kell az emberek óhajait-sóhajait. Az ő munkájuknak hála olyan ötletek látnak napvilágot, amikre a világon élő emberek mindig is vágytak. Például egy olyan helytakarékos WC papír tartóra, ami még dizájnos is, vagy olyan reptéri ülésekre, amik mögött külön-külön csatlakozók vannak, hogy a telefonjukat és laptopjukat egyaránt tudják tölteni veszekedés nélkül. Ezek a személyek teszik szebbé, korszerűbbé és nyugodtabbá a világot. Lássuk hát most mivel rukkoltak elő, amivel megkönnyíthetik az életünket.

1, 3D-s gyalogátkelőhely, ami tökéletesen olyan, mintha a levegőben lebegne.

2, Rendes konnektoros és USB töltő, hogy az emberek mind a laptopjukat, mind a telefonjukat egyaránt tudják tölteni. A legjobb, hogy annyi van belőlük, hogy nem kell rajtuk összeveszni.

3, Egy vizes palack, amit könnyen és egyszerűen át lehet alakítani, hogy bárhova fel lehessen akasztani, illetve kapaszkodva lehessen vinni.

4, Egy különleges kialakítású könyvtár, melyet arra célra építettek így ki, hogy a gyerekek szórakozhassanak olvasás közben.

5, Egy kávézó, melynek egy kávéautomata a bejárati ajtaja. Milyen kreatív ötlet.

6, Ezzel a megoldással nem kell többet nyújtogatni a nyakad, hogy az asztalon, kanapén, földön lévő laptopon tudd nézni az edzős videókat.

7, Korszakalkotó megoldás, amivel nem kell többet attól félned, hogy elejted a telefont.

8, A melbourne-i reptéren így lehet szelektíven gyűjteni a hulladékokat.

(Tölts kevesebb időt a sorban.
Dobd ide a fölösleges dolgokat:
Éles eszközök, általános szemét, folyadék.)

9, Napenergiával működő pad, ami WiFi jelet is sugároz. Sőt USB portokat is tartalmaz, amin keresztül könnyedén lehet tölteni a telefonokat.

10, Ez a WC papír tartó nemcsak dizájnos, de helytakarékos is egyben.

11, Vannak embere, akik csak az avokádó egyik felét tudják megenni és ilyenkor kénytelen a másikat kidobni. Nos ezzel már nem kell emiatt aggódni…

12, A San Diego-i reptéren külön kutya mosdók vannak, ahova tűzcsapot helyeztek, hogy a kutyák “otthonosabban” tudjanak üríteni.

13, Az Atlantában található reptéren viszont külön parkokat alakítottak ki a kutyák számára.

14, Ebben a filctollban légszennyezésből előállított tinta található. Gondoltad volna, hogy ilyen létezik?

15, Ha esetleg túl kicsi lenne a kocsiban létő pohártartó, akkor tudd, hogy van megoldás a problémára. Ez az eszköz megtoldja, így bármilyen pohár beletehető.

16, Az atlantai repülőtéren egy cápa szájából veheted ki a poggyászaidat. Milyen zseniális így még öröm is a bőröndökre várni.

17, Ha el akarod vinni a cicádat sétálni, de nem szereti a hordozót, akkor íme egy speciális táska, ahonnan a cicus mindent láthat a nagyvilágból.

18, Így kell újrahasznosítani a haszontalan PET palackokat.

19, Egy indiai ház épülete, melynek falába üvegeket építettek. Ezzel is le3het csökkenteni a hulladékszennyezést.

20, Sanghajban így néznek ki a parkok. Milyen egyedi nem igaz?

Neked melyik ötlet tetszik a legjobban?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments