HomeKapcsolat20 jel, ami arra utal, hogy rátaláltál a leendő férjedre

20 jel, ami arra utal, hogy rátaláltál a leendő férjedre

Megtalálni az igazit nem éppen életünk legegyszerűbb feladata, különösen akkor, ha a sors nem sodorja őt az utunkba. Egy kapcsolatba rengeteg munkát kell belefektetni, ráadásul mindkét félnek. Egyedül ugyanis soha nem fog menni. De, vajon honnan tudhatjuk, hogy megéri a küzdelem? Hogy nem ér minket csalódás? Mi van, ha feleslegesen pazaroljuk az időnket az illetőre? Ha nem is ő az igazi? Számtalan kérdés fordul meg a fejünkben, válaszokat viszont nem fogunk kapni, legalábbis nem túl hamar.

Van azonban néhány olyan jel, amire érdemes figyelmet fordítanunk, ugyanis ezek mind-mind arra utalnak, hogy megtaláltad azt az embert, akire mindig is vágytál. Aki a férjed és a gyermekeid apja lesz majd.

Először is biztonságban érzed magad mellette és bár korábbi kapcsolataidban szorongtál, ennek most nyoma sincs.

Nem akarod őt megváltoztatni, de, ha valami nem tetszik benne, akkor azt elmondod neki és ő tesz azért, hogy jobb legyen.

A kapcsolatotokban semmi olyan nincs, amit ne osztanál meg szívesen a barátaiddal.

A férfiaknál nagy gondot okozhat egy bevásárlás is, de te rá merd bízni azt, sőt, az ügyek intézése miatt sem csak neked kell rohangálnod.

Szívesen viszed magaddal mindenhova és ő is partner ebben. Nem keres kifogásokat, mindegy, hogy családi eseményről, baráti szülinapról vagy éppen buliról, vacsoráról van szó.

Mások előtt is dicsér téged, nemcsak otthon a négy fal között. Sokat áradozik rólad másoknak, veled együtt éli meg a sikereidet és kudarcaidat, valamint támogatásáról biztosít téged.

Bármit megtenne érted és ez fordítva is így van. Ha munkád miatt áthelyeznének, veled tartana, egy költözés miatt sosem végződne szakítással a kapcsolat.

Ugyanazok a terveitek, az értékrendetek.

Mindegy, mennyi ideje vagytok együtt, udvariassága és figyelme nem lankad.

Úgy szeret, ahogy vagy, semmin nem változtatna.

Ha a házasságról gondolsz, akkor nemcsak az esküvőt, hanem egész életedet elképzeled vele.

Ha azt mondja, hogy hiányzol, azt úgy is gondolja. Nemcsak azért mondja, mert tudja, hogy ezt akarod hallani.

A nap végét azért várjátok a leginkább, hogy végre együtt lehessetek.

Mindent vele beszélsz meg először, ő az, akivel mindent megosztasz.

Hosszú időre is tervezhettek előre, mivel mással el sem tudjátok képzelni az életeteket. Pontosan tudjátok, hogy mindig együtt lesztek.

Nem kerüli a családi összejöveteleket és jóban vagytok egymás családjával. Ha segítségre van szükség, akkor gond nélkül felhívja apukádat és te is az ő anyukáját.

Jóban van a barátaiddal és nem csak azért, mert te ezt szeretnéd, hanem érdeklik őt azok az emberek, akiket szeretsz.

Még reggel is gyönyörűnek lát, sőt, ki is mondja. Mindegy, hogy éppen akkor keltél ki az ágyból, kócos vagy még a kávédat sem ittad meg.

Mindegy hova utaztok, nem vitatkoztok azon, hol ebédeljetek vagy mi legyen a napi program.

Mindig figyel arra, amit mondasz, ezt pedig be is bizonyítja. Olyan programokat szervez, amik iránt érdeklődsz. Jegyet vesz arra a filmre, amit régóta meg akarsz nézni vagy abban az étteremben foglal asztalt, ahova el akartál menni, de még nem jött össze és így tovább.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult dolgok ezek? Nem bizony. És, mégis mennyi mindenről árulkodnak.

Most Popular

Recent Comments