HomeCelebrity9 legendás híresség, akire ma már rá sem lehet ismerni

9 legendás híresség, akire ma már rá sem lehet ismerni

Ahogy öregszünk az anyagcserénk lelassul és a lustaság rendszerint legyőzi a szépség iránti vágyat. Eme listánkon híres sztárokat sorolunk fel, akik bizony jócskán megváltoztak az évek során…nem feltétlenül abba az irányba, ahogy azt a celebektől megszoktuk.

Christina Maria Aguilera hatszoros Grammy-díjas amerikai popénekesnő és dalszövegíró. 37 éves. Számtalanszor vezették számai a toplistákat, mindemellett az egyik legszebb énekesnő volt.

Jessica Ann Simpson amerikai énekesnő, színésznő, televíziós személyiség és divattervező. 37 éves. Alakjával és kisugárzásával mindig is a férfiak egyik álma volt. Az kor és az extra kilók neki sem kegyelmeztek.

Linda Evangelista kanadai modell. Christy Turlingtonnal, Claudia Schifferrel, Cindy Crawforddal és Naomi Campbell-lel együtt azon kevés szupermodellek közé sorolják, aki megváltoztatta az 1980-as évek végén és 1990-es évek elején a divatot.

Russell Crowe Oscar-díjas ausztrál filmszínész. Mindenki kedvenc gladiátora. Ő a híres filmje után nem sokkal már szép kis pocakot növesztett. 54 éves.

Kirsten „Kirstie” Alley Emmy-díj-as amerikai színésznő és producer. A nicsak ki beszél című filmek sztárja. A Szcientológiai Egyház tagja. 67 éves.

Matthew Perry kanadai-amerikai színész. 48 éves. A legendás Jóbarátok című sorozat sztárja. Humoros alakítása mindig lenyűgözte a közönséget. Sajnos sokáig alkoholproblémákkal küzdött.

Most Popular

Recent Comments