HomeCelebrity9 híresség, akik megjárták a csúcsot, de nem tudtak sokáig ott maradni.

9 híresség, akik megjárták a csúcsot, de nem tudtak sokáig ott maradni.

Az évek során nagyon sok híresség fordult meg Hollywoodban, akik hamar rájöttek, hogy a hirtelen jött népszerűséget és sikert nem olyan könnyű fenntartani. Az első sikerélmény valóban nagy boldogsággal tölti meg a kis szívüket, ám ez az idő előrehaladtával csak hanyatlani kezd. Sajnálatos módon nem egy olyan híresség van, akik pik-pak feltörtek, mint a talajvíz, majd karrierjük hirtelen elkezdett visszaesni. Mai cikkünkben ilyen színészeket, színésznőket, zenéseket hoztunk el nektek, akik csak rövid ideig érezhették a reflektorfény dicsőségét.

Neve Campbell

Campbell a 90-es évekbeli „Sikoly” című film miatt vált híressé. Később felkérték még két rész erejéig, de utána hanyatlani kezdett a karrierje. 2011-ben tűnt fel újra, mikor a filmkészítők úgy döntöttek, hogy megcsinálják a Sikoly negyedik részét. Úgy látszik ettől a szereptől nem igazán tud szabadulni a színésznő. 2018-ban szerepet kapott a „Felhőkarcoló” című filmben, ahol együtt játszhatott Dwayne Johnsonnal.

Vanilla Ice

Vanilla Ice az „Ice Ice Baby” című számával vált ismertté. Slágere egyből csúcsokat döntötte, rengetegen hallgatták a TV-ben és a rádióban. Majd zuhanni kezdett a karrierje, mert a színpadi lét nem igazán nyerte el tetszését, ezért felbontatta a szerződését a lemezkiadójával és szabadúszóként kezdett tevékenykedni. A rapper még mai is énekel, de szerepet játszik az életében még a színészkedés is.

Psy

2012-ben robbant be a köztudatba a „Gangnam Style” című dalával, ami az egyik legnézettebb Youtube videók közé tartozott. Európában hat hónapon keresztül vezette a slágerlistákat és több száz koncertet adott világszerte. Most, 7 évvel később még mindig a zenéléssel foglalkozik, de nem tudott még egy olyan áttörő dalt írni, mint a „Gangnam Style”

Robert Englund

Robert Inglund a „Rémálom az Elm utcában” című filmmel vált ismertté, ugyanis ő alakította Freddy Krueger-t 1984 és 2003 között. Annak ellenére, hogy a karakter nagyon népszerűvé tette, a rengeteg smink és a maszk megakadályozta, hogy arcát teljes mértékben lássák. Ennek köszönhetően pedig nem kapott több jelentős szerepet a filmiparban.

Rick Moranis

Az 1980-as években Moranis volt az Egyesült Államokban és Kanadában az egyik legkeresettebb komikus. Nagy népszerűségre tett szert a „Szellemirtóknak”, a „Drágám, a kölykök összementek!” és az „Űrgolyhóknak” köszönhetően. Miután a színész felesége elhunyt, úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a színészkedést, mert életét annak szenteli, hogy gyermekeiket felnevelje.

Crazy Town

A Crazy Town zenekar 1995-ben alapították majd 99-ben kiadták „Butterfly” című dalukat. Slágerük nagyon szép eredményeket ért el a zenei listákon, sőt albumukból 1,5 millió példányt adtak el. Második albumuk azonban már nem lett annyira sikeres ezért csak kislemezként tudták kiadni. Ez után a banda feloszlott, majd évekkel később egy másik formációban újra színpadra álltak.

Hayden Christensen

Hayden már gyerekkora óta játszik, de mindig is Anakin Skywalker-ként fogják beazonosítani. A színész a „Csillagok” háborúja két epizódjában is feltűnt, amiért Golden Globe és Saturn díjra is jelölték. Hayden-t nagyon régóta nem láttuk a mozivásznon, ám 2018-ban visszatért mert felkérték őt a „Pizzarománc” című film főszerepére.

Shelley Duvall

Duval nagy népszerűségre tett szert a „3 Women” és az „Annie Hall” című filmeknek köszönhetően. A színésznő a Cannes-i Filmfesztiválon megnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat, mert remekül játszott a „3 Women”-ben. Shelley azonban 2002 után teljesen eltűnt a reflektorfényből és nem láthattuk több filmben szerepelni. 2016-ban egy interjú keretein belül elárulta, hogy sokáig mentális zavarokkal küzdött.

Rupert Grint

Rupert a Harry Potter filmek miatt vált elképesztően népszerűvé és ismertté. Nemcsak a TV-ben láthattuk, hanem mindenhol, bögréken, hátizsákokon, iskolai felszereléseken, pólókon… stb. Ám az utolsó Harry Potter rész után már nem igazán láthattuk filmekben szerepelni. Ennek ellenére kitartóan próbálkozik és reméli hamarosan újabb fontos szerepet kap.

Ti mit gondoltok róluk, visszatérnek még valaha?

Most Popular

Recent Comments