HomeInteresting8 kérdés, ami alapján megtudod, hogy igazából hány éves az elméd.

8 kérdés, ami alapján megtudod, hogy igazából hány éves az elméd.

Annak ellenére, hogy születésünktől fogva nyomon követjük az életévünk számát, még nem jelenti azt, hogy fejben is ugyanannyi idősek vagyunk. Sokan mondják, hogy a lányok  előbb érnek, mint a fiúk, de vajon ez csak a biológiára igaz, vagy a mentális fejlődésre is? Vannak emberek, bizony a fiatalok körében is, akik sokkal érettebben, vagy épp komolytalanul gondolkodnak az éltről és ez többnyire a döntéseiken is egyértelműen látszik. Szerinte mindenki nevében mondhatom, hogy elgondolkodtunk már azon, hogy vajon mennyi idősek is lehetünk fejben, hogyan lehetne meghatározni a mentális életkorunkat. Nos vannak, olyan feladványok és kérdéssorok, amik meg tudják válaszolni ezeket a kérdéseket. A mai cikkünkben is egy ilyen kérdéssort hoztunk el, ahol semmi mást nem kell tenni, csak a feltett kérdésekre válaszolni és a hozzájuk tartozó pontokat felírni és a végén összeszámolni. Ha készen álltok, akkor mehet a menet.

1, A felsorolt négy napnyugta közül, melyik nyerte el legjobban a tetszésed? Nézd végig mindegyiket és csak azután dönts.

A képek pontszámai:

2, A meghatározott kék színek közül, bökj rá arra, amelyik a legjobban tetszik neked.

Íme a betűkhöz tartozó pontszámok:

3, Ha ránézel erre a képre, fekete-fehérnek látod?

Íme a lehetőségekért járó pontok:

4, Ha ránézel erre a fotóra, szerinted a lent felsoroltak közül melyik a legdominánsabb szín?

Itt láthatók a betűkért kapott pontok.

5, A feltüntetett rózsaszín árnyalatok közül, melyik számodra a legszimpatikusabb?

Ha választottál betűt, akkor itt vannak a hozzájuk tartozó pontszámok:

6, Amikor először néztél erre a képre, melyik volt az a szín, amit először megpillantottál?

Ha sikerült választani, akkor nézd meg milyen pontot kaptál:

7, A felsorolt vízfesték foltok közül, neked melyik tetszik a legjobban? Válassz egyet most!

Íme a festékért kapott pontod:

8, Szerinted mely szín dominál legjobban ezen a festményen?

Itt vannak a betűkért járó pontok:

Ha összeírtad a válaszokért kapott pontokat, akkor nincs más teendőd, mint összeszámolni azokat, és megtudni, hogy hány éves vagy mentálisan.

Lássuk az eredményeket:

7-12 pont:

El kell mondanunk, hogy 20 évesnél jóval fiatalabb vagy, aki úgy viselkedik a mindennapjai során akárcsak egy tini. Ez voltaképpen nem rossz, hiszen gondtalanul éled az életet.

13-20 pont:

Mentális korod 20-29 év között van. Nem kell aggódni, ugyanis telis-tele vagy életerővel, vidámsággal, kreativitással és aktivitással. Plusz még egy jó hír, legalább elmondhatod magadról, hogy fejben is felnőtt vagy.

21-28 pont:

El kell mondanunk, hogy te 30-39 év között mozogsz fejben, ami azért is jó, mert sokkal érettebben gondolkodsz, felelős döntéseket is képes vagy meghozni, valamint sokkal nyitottabban állsz hozzá az új dolgokhoz. Mindezek mellett kíváncsi természeted van és tele vagy energiával.

29-35 pont:

Mentálisan a 40-49 éves korosztályhoz tartozol, akik érettek és tapasztaltak is egyaránt. Tökéletesen tisztában vagy vele, hogyan éld az életet, hogy használd ki annak minden lehetőségét.

36-40 pont:

Végezetül pedig ha 36 és 40 pont közötti eredményt értél el, az azt jelenti, hogy több, mint 50 éves vagy. Ez annyit jelent, hogy bölcsebb vagy, mint azt gondolnád. Nyugodt természeted van, aki a kis dolgokat is értékeli az életben, például a kényelmet.

Te hány pontot értél el?

Most Popular

Recent Comments