HomeInteresting8 illusztráció a nők legnagyobb problémáiról, amivel a férfiak képtelenek azonosulni.

8 illusztráció a nők legnagyobb problémáiról, amivel a férfiak képtelenek azonosulni.

Sokan állítják, hogy a nők többfunkciósak és egyszerre több dologra is tudnak koncentrálni. Ez így is van, gyakorlatilag a jó tulajdonságaik közé tartozik, hogy mindent tudnak, minden esemény dátumát fejből tolják, közben ebédet főznek, de még a házi kedvenceket is ellátják… stb. Ám a női nemnek van rossz oldala is, amivel a férfiak nem igazán tudnak azonosulni, ilyen mikor sírnak mert nem tökéletes az alakjuk, vagy mert a diétájuk kellős közepén kívánnak meg olyan ételeket, melyeket nem ehetnének, vagy mikor nem jön el az életükbe a szőke herceg fehér lovon. Nos, mai cikkünkben illusztrációk formájában mutatjuk be nektek, hogy mennyi baja van a nőknek.

1, Hiába ábrándoznak a nők szőke hercegről fehér lovon, ha tökéletesen tudják, hogy a boldogsághoz elegendő számukra egy dupla pepperonis pizza is.

2, Néha elgondolkodnak azon, hogy jó lenne már végre megállapodni, családot alapítani, majd hirtelen ez az ábránd semmivé foszlik, mert a legrosszabb helyzetben is képesek megtalálni a számukra legmegfelelőbb opciót.

3, Az életkor előrehaladtával a nők akaratlanul is meghíznak, ha tetszik, ha nem, ám akadnak olyanok, akiknek olyan szinte jó a genetikája, hogy konkrétan semmi sem látszik meg rajtuk, mindegy mit esznek.

4, Bármi is történjen, bármilyen diétát is kövessenek, mindig lesz valamilyen élelmiszer a hűtőben, ami elcsábítja és bűnbe viszi őket. Például torta, apró sütemények, joghurt, puding… stb.

5, Akár tetszik, akár nem a nők is tudnak ugyanolyan rendetlenek lenni, mint a férfiak és általában ők is akkor pakolnak el, ha nagyon muszáj. Na, ilyenkor aztán minden kis zugot kitakarítanak, amibe nagyon el tudnak fáradni, de még így is azt érzik, hogy lenne még mit pakolni, csak már nincs idő, mert jönnek a vendégek.

6, Mivel nem minden nő van megelégedve az alakjával ezért, az elsők között bizony ott szerepel a fogyás. Nagyon sokan kriminálisak az alakjukkal kapcsolatban, így ha kívánhatnának, akkor biztos, hogy az lenne, hogy tökéletes alakjuk legyen.

7, Minden egyes nő belesétált már ebbe a hibába, hogy a szép frizuráját olyanra csináltatta, amit megbánt és 5 perc múlva már azért sírt, hogy vissza akarja csinálni az egészet. A levágott tincseket vissza akarják rakatni és így tovább.

8, A nők nagyon tudnak bánkódni amiatt mert még nem találták meg életük párját. Persze a legnagyobb probléma az, hogy olyanok között keresik a nagy őt, aki nem az ő súlycsoportjuk. Ábrándozni persze lehet, de ne lepődjenek meg, ha utána jó nagy orra esés lesz.

Ismerősek ezek a helyzetek?

Most Popular

Recent Comments