HomeInteresting8 ember, akik pozitívak tudtak maradni

8 ember, akik pozitívak tudtak maradni

Vannak olyan élethelyzetek, amikor az egyetlenegy dolog, ami segíthet, az a pozitív hozzáállás. A humorral és a jó hozzáállással sokkal könnyebben tudjuk venni az akadályokat és önmagunknak is sokkal megnyugtatóbb lesz, ha nem veszünk mindent nagyon komolyan. Most pont az az idő van, amikor körülöttünk és az országban is otthon kell maradni és nem tudunk mást csinálni, mint pozitívan felfogni az egészet, hogy egyszer vége lesz. De nézzük csak, kik is azok az emberek, akiktől tanulhatnánk?

  1. A szülők nem gondolták túl nagyon a hordozó témát,de vélhetően a kislánynak sem okoz gondot, hogy a rasztahaj öleli körül és foga meg.

2. Korunk zsenijei köztünk élnek: ha esetleg elfelejtetted feltölteni a telefonod és esetleg a powerbank sincs nálad, akkor jöhet szóba ez a napelemes töltő. Költséghatékony, környezetbarát, csak sajnos méretre kicsit nagy. Valószínű ez a prototípus.

3. Nos, nem mindenki éppen ezt csinálná egy tornádó esetén, de azért elég sok katasztrófa turista van köztünk, aki különösen figyeli az ilyen helyzeteket. Nekik nem kell más, csak egy tornádó, egy strandfotel és esetleg egy pohár pezsgő.

4. Jackie Chan-nek papírja van arról, hogy kétszer is meghalt. Nem igazán sértődött meg rá, inkább viccesen fogta fel az egészet.

5. Amikor a gonosz ellen harcolsz, de fegyver nélkül: valaki az oszlopra írt egy rasszista ocsmányságot és az illető egy macskás matricával jelezte, hogy miért került oda. Nagyon kreatív és egyben becsülendő, hogy letakarta, más ne lássa.

6. A mama altatásban volt pár napig, majd az unokái úgy döntöttek megviccelik és behozták neki a képen látható lufit, mintha rengeteg idő telt volna el. Nem tudjuk, hogy hogy fogadta a viccet, lehet tényleg örült volna egy dédunokának.

7. A nagyapámnak előrehaladott Alzheimer-kórja van, mindennap el kell neki magyarázni, hogy ki ő,kik vannak körülötte, és természetesen ez a szülinappal sincs másképp. Sajnálom őt, de amikor minden infót meg tud magáról, akkor csak mindig nevet, hogy hogy tudta ezt elfelejteni.

8. Amikor centiken múlt az életed és nem lehetsz elég hálás a Sorsnak, hogy életben hagyott, még mindig tudsz mosolyogni. Ezért még kitüntetést is kaptál, ami örökké emlékeztetni fog arra, hogy adj hálát mindenért, mert az Élet törékeny.

Ti mit gondoltok, igazuk van? Mi úgy gondoljuk igen, mindennek a pozitív részét kell nézni, és optimistán hozzáállni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments