HomeInteresting15 kép, ami bizonyítja, hogy a testvéri szeretet a legszebb dolog a...

15 kép, ami bizonyítja, hogy a testvéri szeretet a legszebb dolog a világon

Sajnos nem mindenki tapasztalhatta/tapasztalhatja meg milyen, ha az embernek van testvére. Tény, hogy vannak hullámvölgyek, de minden egyes emlék melengeti a szívet. Gyerekként az idősebbeknek gondoskodniuk és segíteniük kellett a fiatalabb tesóikat, hogy ugyanolyan okosak és talpraesettek legyenek mint ők. Az idő múlásával és a korkülönbséggel előfordulnak időszakok, amikor nem jönnek ki jól egymással a testvérek, de a bajban mindig ott vannak és támogatják egymást. Akadnak olyan testvérek is, akik tetoválással pecsételik meg szoros kapcsolatukat, de olyanok is vannak, akik gondolkodás nélkül mennek és megmentik testvérük életét, ha súlyos betegséget diagnosztizálna nála. Mostani posztunkban olyan fotókat hoztunk el nektek, ami bemutatja a testvéri szeretet csodáit. Lesznek képek, amik viccesek és szívet melengetők is lesznek.

1, „Az egyik barátomnak 2 lánya van az egyik 6 éves a másik 1. Az idősebb testvér fogta magát és úgy döntött, ma ő öltözteti fel a kis testvérét a délutáni sétára.”

2, „A kisfiam először pillantotta meg a kis testvérét. Úgy érzem nagyon jó tesók lesznek.”

3, „A kisfiam a földre vágja magát, ha a nagyobbik testvére nem akar neki segíteni levetkőzni.”

4, „Az öcsém túlságosan lusta volt ahhoz, hogy elpakolja szépen a Monopoly társasjátékban a pénzt, ezért inkább kidobta.”

5, „A nővérem stúdiólakást csinált a szobámból. Így néz ki most:”

6, „Sokan azt hiszik, hogy matematikusnak készülők, de nem így van. Azért varrattam magamra a Pi-t, (3,14) mert március 14-én döntöttünk úgy a tesómmal, hogy közös tetoválást csináltatunk.”

7, „A kép készültekor a nővérem középiskolás volt és egyik nap felhívott a szobájába. Megcsinálta a hajam és egy szép szalagot tett bele. Utána együtt lógtunk és nagyon örültem neki, hogy vele lehetek.”

8, „A kisfiam magához ölelte a kishúgát és énekelt neki. Ő szeretetteljesen nézett rá és élvezte, hogy vele lehet.”

9, „A férjem még télen hagyott el engem és szó szerint 180 fokos fordulatot vett az életem. A bátyámnál találtam menedéket és megengedte, hogy az egyik szobájukban szálljak meg.”

10, „A nagymamám nővére meglátogatott bennünket, és erre az alkalomra mindketten ugyanazt a felsőt vették fel. Nagyon aranyosak.”

11, „Néhány éve csontvelő donor lettem, hogy segítsek a testvéremen, akinek IV-es stádiumú daganata volt. Már négy éve annak, hogy meggyógyult és mindig megünnepeljük ezt a napot.”

12, „A vicc és humor az évek során sokkal jobban összekovácsoltak minket a tesómmal.”

13, „Kiderült, hogy nagybácsi leszek, aminek nagyon örültem. A nővérem már kevésbé repesett attól a rajtól, ahogy lerajzoltam az ultrahang felvételén lévő magzatot.”

14, „A feleségem és a testvére részt vettek egy kiállításon, amit Stanley Kubrick munkásságának emlékére szenteltek.”

15, „Apám esküvője előtt a bátyja kedvesen felajánlotta, hogy megtisztítja a cipőjét. Amikor a szertartáson le kellett apámnak térdelnie, a cipőjén a „Segítség” felirat volt olvasható. A vendégek nevetésben törtek ki, mikor meglátták.”

Most Popular

Recent Comments