HomeInterestingAz emberi test vicces tulajdonságai, amikre nem létezik orvosság

Az emberi test vicces tulajdonságai, amikre nem létezik orvosság

Mindannyian tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy az emberi test nem tökéletes. Sőt, időközönként előfordulhatnak humoros esetek, bakik, amik becsúszhatnak testünkben is. Az internetezők is felfedezték az emberi testtel kapcsolatos vicces bakikat, amiknek az evolúciónak köszönhetően már létezni sem kellene. Ezeket pedig nem is restellték megosztani velünk. Cikkünkből világosan kiderül, hogy testünkön bizony jócskán van még mit fejleszteni.

„Az agy pontosan tudja, ha valami rosszat csinálunk, ennek ellenére, mégis rá tesz egy lapáttal, mivel az esetek többségében dopamint, vagyis boldogsághormont kezd el termelni.”

„Mindannyian meg tudjuk harapni a nyelvünket és az arcunk belsejét is. Ha pedig ez meg is történik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy beduzzad és nagyon fog fájni.”

„A testünk akár 42 °C-ra is képes felhevülni annak érdekében, hogy a fertőzésekkel szemben védekezhessen. A belső szerveink viszont, nem viselik el ezt a magas hőmérsékletet, így testünk akár meg is ölhet minket.”

„A bölcsességfogaknak semmi funkciója nincs, mégis általában ezekkel van a legtöbb gond.”

„Nyilvánvaló, hogy a herék miért vannak a testünkön, de az evolúció során egyfajta páncél kifejlődhetett volna rajta. Azt hiszem, a férfi tervezési osztálynak küldenem kellene egy panaszlevelet.”

„Testünkben antitestek találhatók, amik képesek elpusztítani a káros anyagokat és organizmusokat. Ez mind szép és jó, de mi van, ha összekeverik a káros betolakodókat a belső szervekkel. Ez hatalmas katasztrófát képes előidézni.”

„Mivel a légcsövünk és a nyelőcsövünk nagyon közel van egymáshoz, könnyedén megfulladhatunk evés közben.”

„A térdek rendkívül fontos testrészeink, ennek ellenére nagyon sérülékenyek és érzékenyek. A legtöbb sérülés pedig, műtéti beavatkozás nélkül, nem képes meggyógyítani önmagát.”

„Az emberi bőr nagyon érzékeny. Minden tévhit ellenére nem véd meg a hidegtől és a napfénytől sem.”

„Anafilaxia, vagyis túlérzékenység. Az immunrendszerünk annyira erősen igyekszünk megvédeni minket, hogy több kárt csinál ezzel, mint hasznot.”

„A depressziós hangulat tulajdonképpen az, amikor a saját valójában látjuk a világot.”

„Tinnitus, vagyis folyamatos fülcsengés. Az emberek körülbelül tíz százaléka szenved ettől, sajnos még sincs rá semmilyen gyógymód vagy gyógyszer.”

„A farokcsontra valójában nincs semmi szükségünk, viszont, nagyon tud fájni, ha beütjük azt. Ha pedig eltörik, akkor évek múlva is fájni fog.”

„Fogak. Az emberi test minden csontja képes a regenerálódásra, kivéve fogainkat, amik folyamatosan mechanikai igénybevételnek vannak kitéve.”

„Az evolúció számára az volt a legfontosabb, hogy az ember megtanuljon két lábon járni és hatékonyan szaporodni. A két lábon járás miatt a csípőcsont ostobán fejlődött, ennek következtében pedig rengeteg csecsemő és várandós nő hal meg szülés közben.”

„Miért nincs egy „gombunk” a fájdalom kikapcsolására?” Értem, hogy a szervezetünk ezáltal jelez nekünk, ha valami baj van. Normális esetben, már az első pillanatban megértjük, hogy valami probléma van. Miért kell mégis órákon vagy napokon át fájnia valaminek és rettenetes kínokat okoznia.”

Most Popular

Recent Comments