HomeKapcsolat7 rossz személyiségtípus, akivel ne kezdj!

7 rossz személyiségtípus, akivel ne kezdj!

Előfordul, hogy a rózsaszín köd alatt a partner tökéletesnek tűnik de ahogy kezd elmúlni úgy látjuk meg a valódi természetét, amelyről nem tudtunk odáig. Vagy csak nem vettük észre. Egy ember személyiségét megváltoztatni szinte lehetetlen és csak sajnálni fogod, hogy nem vetted észre már az első alkalommal.

Megmutatjuk nektek melyek a legmérgezőbb személyiségek. Érdemes megfontolni, hogy megéri-e mellettük maradni.

1. Szenvedélybetegek

Egy szenvedélybeteggel élni nem könnyű feladat. Pláne, ha nem vagy partner a dologban. Ez kiegészíti és alárendeli az egész életét az embernek. Nem csak az alkohol vagy a szerencsejáték iránti vágyként jelenhet meg. Lehet az élelmiszer, munka, vásárlás, sport…de még a szeretet is. Ezt úgy lehet kideríteni, hogy amint a ragaszkodás tárgya elérhetetlenné válik agressziót vagy kétségbeesést mutat. Figyelni kell a viselkedésére. Miről beszél a leggyakrabban? Mi határozza meg az önbecsülését?

2. Bántalmazók

Egyes emberek udvariasak, édesnek és sebezhetőnek tűnhetnek első látásra, de amint egy személy másra hatalmat érez, a pusztító lényét teljes egészében megjeleníti. Ilyenkor futni kell… Érdemes rákérdezni az exeire. Ha nagyon szidja őket az sosem jelent jót. Ezek az emberek gyakran túl féltékenyek lehetnek és nem ismerik a bűntudatot.

3. Panaszkodós

Az emberek szeretnek panaszkodni. Ez nem szégyen. De vannak azok, akik megállás nélkül csak nyafognak és mondják..és mondják. Egész életük egy elégedetlenség. Folyamatosan áldozatként tekintenek magukra a felhalmozott negatív okok miatt. Figyeljük oda mennyire panaszkodós az illető. Senki sem akarja egy energiavámpír nyafogását és szenvedését nézni és hallgatni egész nap. Kérd meg, hogy fejezze be a panaszkodást és próbálj kellemesebb témákat felhozni. Ha nem megy…akkor te menj!

4. Gyerekek

Jó ha valahol megmaradunk gyerekeknek egy bizonyos szintig vagy élethelyzetig. Viszont ha túl erős ez a belső gyermeki én, akkor nem engedi a felnőtt személyiség fejlődősét. Ilyenkor a normális viszonyok lehetetlenné válnak. Nem feltétlenül jó, ha anyaként és nem párként kell vele élned. Az ilyen embereket megfélemlítik a komolyabb dolgok. Házimunka, felelősség, ruhák… gyermekvállalás. Akármi. Jellemzően folyamatosan veszekedik a szüleivel. Ideje lépni…!

5. Érzelmileg elérhetetlen

Az emberi érzelmek megnyilvánulása bizonyos személyeknél megengedhetetlen luxus vagy gyengeség. Az érzelmi elérhetetlenség egy közöny. A motiváció hiányát is jelzi. A viszonzatlan szerelem senkit sem tesz boldoggá. Jellemzően akkor válaszol az üzeneteidre, amikor épp kedve tartja. Nehéz lenyűgözni. Felejtsd el…

6. Nárciszok!

A nárcisztikus jellem az akivel semmi esélyed egy normális kapcsolatra. Önzése és egocentrizmusa mindent elpusztít maga körül. Rendszerint túl sokszor használja az „én” szót. Csak saját személyisége és szépsége érdekli…

7. Abszolút perfekcionisták

Sokan azt gondolják, hogy a perfekcionizmus erény. Valóban segít a munkában, a sportban és sok olyan területen amit az élet elénk vet. De a kapcsolatban azért nem feltétlenül jó. Gyakran kritizálják a partnerüket apróságok miatt. Szeretik a „de” szót. „Minden jó, de…”, „Ez egy jó hely, de…”, „Jól áll ez a póló, de…”. Az a tökéletes kép, amit ő felállít.

Mit gondoltok? Jártatok már hasonló emberrel? Írjátok meg kommentben!

Most Popular

Recent Comments