HomeCelebrity7 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

7 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

A hírességek életét nyomon követi az egész világ. Bálványozhatjuk őket és rajonghatunk értük, ugyanakkor fintoroghatunk rájuk is. Mindenkinek mások a kedvencei. Ez így van rendjén. A sztárok is csak emberek. Furcsa mód vannak olyan dolgaik, amikről kevesen tudnak. Mutatunk nektek pár hírességet, akik gyermekeiről szinte semmit nem tudunk, ugyanis sikerült elkerülniük a médiák kereszttüzét.

Isabella Cruise

Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott lánya. Elhagyta Amerikát és Londonban élt, miután szülei elváltak. A Vidal Sassoon Akadémián fodrászként végzett. Sosem használta a híres szülők nevét. Most pólómintákat tervez.

Chaz Bono

Cher és Sonny Bono gyermeke Chaz Bono, Chasity-ként látta meg a napvilágot, de úgy döntött, hogy megváltoztatja a nemét. Próbálkozott mindenfélével. Zenével, színészettel de igazán sikeres sosem lett. Az American Horror Story hetedig évadjában szerepelt.

Petra Ecclestone

Bernie Ecclestone lánya szereti az apja pénzét költeni. Los Angelesben egy 85 millió dolláros kastélyt vásárolt, apja pénzéből. London egyik híres divatiskolájában tanult. Saját márkája van.

Kendall Jenner

Kendall, Kim Kardashians húga. Caitlyn Jenner és Kris Jenner lánya. Igyekszik nem függeni a család pénzétől. Divatműsorokat vezet.

Ben Ford

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ben Ford (@chefbenford) által megosztott bejegyzés,

Harrison Ford fia soha nem álmodott színészi dicsőségről. Saját éttermet nyitott Los Angelesben és írt egy receptkönyvet. Harrison támogatta őt, mivel fia részt vesz jótékonysági tevékenységében. Ételeket készít hajléktalanok számára.

Jaden Smith

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jaden Smith (@c.syresmith) által megosztott bejegyzés,

A Smith család legidősebb fia. Will Smith és Jada Pinkett Smith gyermeke. Játszott filmekben és csinált zenei albumot is. Több jótékonysági szervezetet támogat. Például segít az AIDS elleni küzdelemben Zambiában. Független srác. Megtanulta, hogy kell a pénzt keresni. Nem függ a szüleitől.

Dan Bilzerian

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dan Bilzerian (@danbilzerian) által megosztott bejegyzés,

Paul Bilzerian és Terry Steffen gyermeke. Dan egy elítélt bróker és 40 milliárd dollár tulajdonosa. Szereti a pénzt költeni. Például 100.000 dollárt költött sorsjegyekre (egy jegy 2 dollár) de nem nyert semmit.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

Most Popular

Recent Comments