HomeKapcsolat5 titok a férfiakról, amit minden nőnek tudnia kell, hogy tökéletes legyen...

5 titok a férfiakról, amit minden nőnek tudnia kell, hogy tökéletes legyen a fizikai együttlét!

Nem könnyű megérteni a férfiakat. Másféle érzelmei és érzései vannak. Ez különösen igaz az intimitásra is. A dolgok sokkal enigmatikusabbá válhatnak. A férfiak megértése nem csak egy jobb kapcsolatot eredményezhet, hanem javíthatja a szerelmi életet is.

Fontos, hogy mindig mindent beszéljetek meg. Ez az egész kapcsolat alapelve. Ne maradjon semmi titokban.

A puszta utalás sosem fog működni. A férfiak nem így gondolkodnak. Nekik konkrét kimondott szavak kellenek. Nem szeretik a burkolt célzásokat. Ezáltal empátiát mutathatunk és megindíthatjuk a nyílt, közvetlen kommunikációt!

Sokan azt gondolják, hogy a férfiak nem törődnek a megjelenésükkel és általában hibátlan önképük van. A valóság persze teljesen más. Tudják jól, ha a hajuk nem áll jól, vagy ha nem öltöztek alkalomhoz illően. Dicsérd meg az erényeit és a pozitív dolgokat…ezzel növelheted az önbecsülésüket.

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. A nők romantikázni akarnának, míg a férfiak hódítani és uralkodni. Valahol a kettő között lesz a helyes út. Arra viszont figyelni kell, hogy egy férfit sokáig „váratni” nem szabad. Az elnyújtott dolgok sosem vezetnek jóra mert ők gyakorlati lényeg és nem lehet a végtelenségig csigázni őket.

A férfiak szeretnek kísérletezni. Új pózokat és technikákat kipróbálni. Fontos, hogy legyetek partnerek ebben. Ha élvezitek, akkor bátoríthatjátok. A lényeg, hogy érezze, hogy az övé vagy mindenestől. A szóbeli jelek segíthetnek abban, hogy meggyőződjenek a teljesítményükről. Úgy érezhetik, hogy jutalmazzátok őket.

Sokan azt gondolják, hogy a férfiak meg vannak győződve arról, hogy tökéletesek az ágyban. Ez persze nem így van. Nekik sokkal több dologra kell figyelniük. Fontos, hogy legyen késztetésük a partnerük kielégítésére. Egyes férfiak túlságosan aggódnak és folyamatosan a jóváhagyásra várnak, ami megöli az egész pillanatot. Ehhez idő kell, hogy kialakuljon. Támogatni kell őt, ha jól csinál valamit. El kell érni, hogy ellazulhassanak és kiengedhessék magukból az érzelmeket. Ez természetesebbé és élvezetesebbé teheti az együttlétet.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments