HomeInteresting5 hatalmas hiba, amit rendszeresen elkövetsz, mikor fehérneműt veszel

5 hatalmas hiba, amit rendszeresen elkövetsz, mikor fehérneműt veszel

Az emberek számára fontos a higiénia. Ez különösen igaz a női intim területekre. Ebben kulcsfontosságú szerepet játszik a női fehérnemű. Sajnos sokan elkövetnek pár hibát, amiről nem is gondolják, hogy egészségkárosító hatása van. Nagyon fontos részét képezi a higiéniának az intim területek karbantartása. Nem csak arról van szó, hogy mindennap tusolsz, hanem arról is mikor, milyen bugyit viselsz. Ha nem figyelsz oda ezekre a dolgokra, súlyos károkat okozhat az egészségedben, amin csak az orvosok tudnak majd segíteni.
Mutatunk egy listát arról, hogy mire kell odafigyelni.

Alvás

Sokan hordanak bugyit a pizsama alá, hogy tisztán tartsák azokat a „bizonyos” területeket. Sajnos ez pont, hogy káros, hiszen így könnyebben elterjednek a baktériumok. Ha egy mód van rá, aludj alsónemű nélkül.

Anyag

Ha találsz egy csinos fehérneműt, vélhetőleg nem fog érdekelni milyen anyagból készült. Ez sajnos egy nagyon rossz szokás. A pamut anyagból készült fehérnemű szellőzik a legjobban. A műszálast felejtsd el. Csak elzárják ezeket a zónákat.

Méret

Fontos a méret. Ha túl szoros a bugyi, akkor nem szellőzik eléggé. A túl laza bugyi meg egyszerűen kényelmetlen, ha felveszel egy testhezálló ruhát, össze vissza fogja gyűrni az anyagot, ami bevágásokat eredményez és húzza a bőröd.

Alak

Mindegy, hogy csipkés vagy selyem. Válassz olyan fazont, stílust, amilyet csak szeretnél. Ami legjobban kifejez téged. A lényeg a méret és az anyag. De erről már írtunk ugye.

Edzés

Edzés során nem elegendő csak a megizzadt ruhát levenni. Fontos a fehérnemű cseréje is. Ha abban lesztek tovább aznap, akkor tárt karokkal várjátok majd a különböző betegségeket. Ha van váltó sportruhád, akkor legyen váltó „sportbugyi” is.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments