HomeInteresting4 titkos női dolog, amiért odáig van minden férfi.

4 titkos női dolog, amiért odáig van minden férfi.

Köztudott, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős és határozott nő áll. Nos, ez a mondás nem áll távol az igazságtól, bár valljuk be elég nehéz megtalálni azt az illetőt, aki valóban megértő, türelmes, odaadó, gondoskodó és kedves is. A mai fiatalokban sajnálatos módon nem gyakran találhatók meg ezek a személyiségjegyek, így a férfiaknak, valamint a nőknek is nehéz dolguk van. Azzal tisztában vagyunk, hogy a nők, mit részesítenek előnyben egy férfiban, nyilván most nem a külső megjelenésére gondolunk, hanem a belső tulajdonságaira. Arról viszont már kevesebbet tudunk, hogy a férfiak mit tartanak pozitívnak egy nőben. Tény, hogy a külső is nagyon fontos, ám az folyamatosan változik, és egy idő után az emberek nem fognak ugyanúgy kinézni, mint 20 évesen. Szóval nagyon is fontosak a belső értékek. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek pár dolgot, amiért az erősebbik nem képviselői egyszerűen odáig vannak. Ha ezeket mind-mind megtalálják egy hölgyben, akkor biztosra vehetik, hogy soha többet nem eresztik.

1, Ha tiszteled magad, akkor a párod is ugyanúgy tisztelni fog.

A férfiak nem igazán szeretik azokat a nőket, akik állandó jelleggel kritizálják magukat és a tükörbe nézve nem tetszésüket fejezik ki. Sokan nem hiszik el, de valóban negatív hatást gyakorolhatnak a párjukra, ha szidják magukat, mert egy egy idő után a férfi is elhiszi, és ő is bántani fogja. Egyszóval, ha tiszteled és szereted magad, akkor ugyanezt elvárhatod a kedvesedtől is, hiszen tükröt mutattok egymásnak.

2, Ne félj új dolgokat kipróbálni az ágyban.

A férfiakat sokkal jobban izgatja ez a téma, mint a nőket. Nyilván nem a nap minden egyes percében jár az agyuk a fizikai együttléten, de azért elég sokszor gondolnak rá. Mivel ők is emberből vannak ugyanúgy igénylik a kezdeményezést és a gyengédséget, mint a nők. Nem fog semmi rossz dolog történni, ha a nő kezdeményezi a fizikai kontaktot, sőt jobban felkelti az érdeklődésüket. Ha pedig még új dolgokat is mutatnak nekik, akkor meg egyenesen el vannak varázsolva.

3, Ha ott vagy mellette a rosszabb napokon is, azt örök életre megjegyzi.

Az erősebbik nem képviselői nem épp az érzelem kimutatásáról híresek. Van bennük egy természetes dac és büszkeség, ami nem engedi meg nekik, hogy gyengébb érzelmeik a felszínre törjenek. Egy férfit nem gyakran lehet látni sírni, de ki tud ülni az arcukra, ha valami zavarja esetleg bántja őket. Igazából nem kell semmi mást tennie a nőnek, csak ott lenni mellette és megölelnie, ha kell. A kérdezősködést azonban mellőzni kell, mert úgy sem fogja elmondani, mi bántja.

4, Apró meglepetések elrejtése.

Amikor egy pár olyan műszakban dolgozik, hogy totál elkerülik egymást, az nagyon frusztráló tud lenni, de pont ezért kell kis meglepetéseket okozni a másiknak. Nem kell más csak egy aranyos, szívből jövő kis üzenet a hűtőn, egy telefonhívás vagy SMS, esetleg előkészített vacsora az asztalon egy üzenettel, hogy tudja nem felejti el és ami mosolyt csal az arcára. Ezekkel a gesztusokkal nem hidegülnek el egymástól a felek, mert mindig lesz valami, ami egymásra emlékezteti őket.

Te szoktál ilyeneket csinálni?

Most Popular

Recent Comments