HomeInteresting5 dolog, amit titokban minden férfi elvár a párjától, de sosem mondaná...

5 dolog, amit titokban minden férfi elvár a párjától, de sosem mondaná ki.

Egy erős és boldog kapcsolat kiépítéséhez először meg kell értenünk és el kell fogadnunk a partnerünket úgy ahogy van, minden rigolyájával, szokásával, negatív személyiségjegyével együtt. Képesnek kell lenni arra, hogy megfelelően kezeljünk bizonyos helyzeteket, vágyakat, álmokat, célokat. Fontos, hogy mindig türelmesek és toleránsak legyünk a másikkal szemben, mert csak így érhető el, hogy jól összekovácsolódjunk. Fontos, hogy tiszteletben tartsuk a családját, még akkor is, ha nem ápolunk velük túl jó viszonyt. Bizonyos szakemberek szerint a férfiak párkeresésénél meghatározott szempontokat figyelnek meg, és mérlegelik, hogy az adott illető jól reagál-e egyes szituációkra, avagy sem. Ezeknek azonban semmi köze az anyagi szükségletekhez, mert ez attól sokkal mélyebb keletű. Ma elhoztunk nektek néhány szempontot, amit a férfiak elvárnak egy nőtől, de sosem mondanák ki.

1, A férfiak féltékenyek akarnak lenni a kapcsolatban, azt viszont nem akarják, hogy őket bárki is ellenőrizze.

Szinte nincs olyan ember, aki ne félne attól, hogy megcsalják. Bizony még az erősebbik nem képviselői is tartanak ettől. A féltékenység azt jelzi, hogy félnek amiatt, mert egy számukra kedves személyt elveszíthetnek. Annak ellenére, hogy néha a kapcsolat végét is jelentheti, ha a párkapcsolatban túl sokszor van féltékenységi jelenet, mégis nagyon sok nőnek és férfinak imponál, ha csak egy bizonyos szintig mutatják ki féltékenységüket. Amint ez hisztériába vált át már veszik is a nyúlcipőt.

2, A férfiak, férfiak akarnak lenni.

Ez nagyon sok szempontot magába foglal. Az erősebbik nem képviselői szeretik azt érezni, hogy ők a legerősebb, legbátrabb, legügyesebb emberek a földön, akik megvédik kedvesüket minden bajtól és minden helyzetet megoldanak. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nőknek nem kell semmit csinálni, csak azt, hogy bizonyos helyzetekben ott vannak és segítenek ha szükséges. Ha a férfiak szemszögéből nézzük akkor ez nem is annyira rossz dolog.

3, A férfiak azt akarják, hogy a nők támogassák őket.

Ez is több mindent foglal magába, például a pasik is szokták rosszul és szomorúan érezni magukat, ilyenkor pedig jól esik nekik, ha párjuk csak odabújik melléjük és nem mond semmit, nem faggatja őket a problémájukkal kapcsolatban. Mindemellett akkor is támogatásra vágynak, ha van egy zseniális ötletük vagy álmuk.

4, A férfiak ultimátum nélkül akarnak élni.

A pasik nem akarnak állandó zsarnokoskodás, parancsolgatás szerint élni, sőt ez egyik félnek sem tesz jót. Az erősebbik nem képviselői frusztráltak lesznek az ilyen helyzetektől, mert úgy érzik nem tehetik azt amit akarnak, ezzel szemben a nők mindig idegesek lesznek, mert olyan, mintha a pasi szándékosan nem tenné azt, amit akarnak. Ez egy ördögi kör, amit csak úgy lehet megállítani, ha hagyják, hogy mindenki szabadon azt tehesse, amit csak akar.

5, A férfiak azt akarják, hogy a nők tartsák tiszteletben az álmaikat.

Nos talán az álmok, a vágyak, a célok azok, amiket a legnagyobb tiszteletben kell tartani, mégpedig amiatt, mert ezek nagyon személyes jellegűek és nem tartoznak mindenkire. Tudjuk csúnyán hangzik, de szinte egy olyan álom sem lesz, ami mind a nőt, mind a férfit egyaránt motiválja. Tiszteletben kell tartani, hogy a másik fél mit akar, még abban az esetben is, ha nem feltétlenül értenek vele egyet.

Mennyire értetek egyet a fent leírtakkal?

Most Popular

Recent Comments