HomeInteresting30 éves lett a lengyel Barbie, aki egy fedél alatt él szerelmével...

30 éves lett a lengyel Barbie, aki egy fedél alatt él szerelmével és annak feleségével

Vannak olyan emberek a világon, akik megszállottan rajonganak bizonyos karakterekért, például Barbieért és Kenért. Sokak szemében ők a világ legtökéletesebb karakterei, ezért is szeretnének hozzájuk hasonlítani. Többen feküdtek kés alá, hogy ugyanolyan megjelenésük legyen…. több kevesebb sikerrel. Posztoltunk már az élő Ken babáról és Barbieről is, ám utóbbit időről-időre felülmúlják. Most egy 30 esztendős nő lett a világ első számú Barbieja, aki Lengyelországban él, és egy 60 éves teheráni milliárdos a szerelme.

Ő volt az első, aki felköszöntötte a harmadik X-be lépő nőt, sőt egy pazar partit is szervezett neki. Julia Dybowska néhány évvel ezelőtt vált híressé, mikor elnevezték a lengyel Barbienak. Valójában nem lehet nem észre venni a hasonlóságot közte és a játékbaba között, így nemcsoda, hogy ezt a titulust szabták ki rá.

Julia karcsú, formás testtel, nagy idomokkal, szemekkel, telt ajkakkal, hosszú szőke hajjal és hibátlan bőrrel rendelkezik. Rajta kívül többen is hasonlítottak akkoriban a játékbabára, ám az idő múlásával ez megváltozott. Ma már rengeteg olyan nő van az Instagramon, akik megszólalásig hasonlítanak rá. Julia viszont még egy dologgal képes volt dobni hírnevén, ez pedig nem más, minthogy összeszűrte a levet egy 30 évvel idősebb nős férfival, Robert Tchenguizzal.

Valószínű téged sem lep meg, hogy egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel van, ám attól tuti eldobod az agyad, hogyan is élnek. Julia egy fedél alatt él a milliárdossal, annak feleségével és gyerekeivel. A feleség persze egyáltalán nem ért egyet ezzel, sőt egy interjúban arról panaszkodott, hogy nagyon sokat sír.

Heather Bird Tchenguiz

Tchenguiz és Julia a villa egyik emeletén élnek, míg a feleség és a gyerekek az épület földszintjén laknak. A 60 éves férfi abban a hitben van, hogy azzal megoldja a problémát, ha szeretőjét és feleségét két külön lakrészben tartja. A milliárdos szerint Julia nem támogatja, hogy ő és felesége elváljanak.

Az internetezők szerint Julia nem szívesen jelenik meg partnere társaságában. Sok olyan megjegyzés éri miszerint csak a pénzéért van vele. Nos – egy biztos, hogy Julia élete tele van luxussal. Oda megy nyaralni, szórakozni, kikapcsolódni ahova akar és annyiszor mehet plasztikai műtétre ahányszor csak szeretne.

A lengyel Barbie április 13-án ünnepelte 30. születésnapját, és eme jeles alkalomból „szerelme” egy szuper születésnapi partit rendezett.

Julia alig várta, hogy a születésnapján készült fotókat feltöltse a közösségi oldalakra, és megmutassa kifogástalan alakját az elképesztően vonzó pink ruhájában.

Ha további képekre vagy kíváncsi, látogass el Instagram oldalára.

Most Popular

Recent Comments