HomeInteresting25 érdekes fotó, ami tökéletesen igazolja, hogy a reinkarnáció valóban létezik.

25 érdekes fotó, ami tökéletesen igazolja, hogy a reinkarnáció valóban létezik.

Biztos nagyon sokan hallottatok már a reinkarnációról, ami az indiai eredetű vallások központi tétele. Ezt a buddhista szerzetesek is előszeretettel tanítják, ami annyit foglal magába, hogy az elhunyt állatok, emberek, élőlények lelkei egy teljesen másik testben térnek vissza a Földre. Például, ha te ember vagy később újjászülethetsz valamilyen állat vagy növény testében. Igaz Kínában ezeknek a tanoknak a tanítását betiltották, ugyanis a kínai hatóságok megvétózták a vallás ezen részét.

Nálunk nincsenek korlátozások arra vonatkozóan, hogy hihetünk-e benne vagy sem. Aki hisz benne, teljesen máshogy áll hozzá a világhoz. Igazából számos történet kering az interneten arról, hogy rég elhunyt családtagok újjászülettek valaki más testében. De ez is csak mende-monda, kézzel fogható bizonyíték egyáltalán nincs erre, ugyanis, aki visszatér nem emlékszik rá, hogy mit csinált vagy mi volt előző életében.

Ma olyan képeket gyűjtöttünk össze, melyre nem találunk logikus magyarázatot. Lehetséges, hogy csupán véletlen egybeesés de az is lehet, hogy így mutatkozik meg a lélekvándorlás.

„Hihetetlen, de édesapám az esküvőjük napján pontosan ugyanúgy nézett ki, mint Matt Damon napjainkban.”

„A megboldogult dédipapámról találtam egy képet a padláson. Nagyon meglepődtem, mikor megláttam, hogy úgy néz ki, mint Johnny Depp.”

Ha Andy Samberg és Daniel Radcliffe éltek volna a hetvenes években, tuti biztos, hogy így néztek volna ki.

A tizenkilencedik században élt egy híres kereskedő, aki megszólalásig olyan, mint Eddie Murphy napjainkban. Lehetséges lenne, hogy a reinkarnációja?

Ez az ismeretlen férfi az 1860-as években élt. Fennmaradt képe alapján biztosan állíthatjuk, hogy John Travolta őse volt.

„A legjobb barátommal a nagymamája padlásán kutakodtunk, amikor találtunk egy képet az egyik családtagjáról, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Steve Martin.”

Az 1900-as években élt egy beduin származású asszony, aki kiköpött Elijah Wood. Kizárt dolog, hogy ne rokoni szálak kössék össze őket.

Döbbenetes, Jay-Z és ez a harlemi férfi az 1939-es évekből, tökéletes másai egymásnak.

„Tudtam, hogy Barack Obama arca emlékeztet valakire. Elkértem nagypapám régi fényképalbumát és rájöttem, hogy a dédnagymamám pontosan úgy nézett ki, mint Amerika elnöke, csak nőben.”

Zubaida Tharwat, aki egy egyiptomi származású nő volt, egy az egyben úgy nézett ki, mint ma Jennifer Lawrence.

„Harry Potter azaz Daniel Radcliffe, pontosan úgy néz ki, mint hajdani nagymamám kislány korában.”

Ez a régi egyiptomi szobor és Michael Jackson úgy néznek ki, mintha ikertestvérek lennének.

Charles Burns, egy liverpooli származású bányáz volt, aki elképesztő módon hasonlít Justin Timberlake-re.

Mahir Çayan, aki az 1960-as években élt, híres marxista–leninista forradalmár és politikus volt, kiköpött mása Jimmy Fallonnak.

Ez a festmény eredetileg IX. Gergely pápáról készült, ám a háttérben álló személy teljesen elvonta mindenki figyelmét, ugyanis pontosan úgy fest, mint a híres Sylvester Stallone.

„A szeretett és megboldogult nagyapám, egy az egyben úgy néz ki, mint a híres Dave Franco.”

Az 1870-es években Tennessee-ben élt egy férfi, aki megszólalásig hasonlít a világhírű Nicolas Cage-re.

„A filmgyártók vagy megtalálták ezt a fényképet, vagy piszok jó érzékeik vannak, ugyanis Mrs. Doubtfire maszkját pont olyanra csinálták, mint a dédnagymamám arca.”

„A híres Matthew Mcconaughey és az üknagypapám szinte ikertestvérei egymásnak.”

Aki jártas egy kicsit a művészetek terén, annak könnyen feltűnhetett, hogy a 16. században élt spanyol származású festőművész, Diego Velazquez kiköpött mása Peter Dinklage-nek.

Döbbenetes, hogy ez a kislány, mennyire hasonlít az édesanyjára.

„A bal oldali képen édesapám látható 1978-ban. A jobb oldali képen én vagyok még 2013-ban. Úgy látszik, nagyon hasonló stílust képviseltünk.”

„Az elhunyt édesapám, és köztem óriási nagy hasonlóságok vannak. Majdnem a szakállunkat is ugyanúgy vágtuk.”

„A nagymamámról 1918-ban készült ez a rajz. Ha összevetjük az enyémmel egyértelműen ki lehet venni, hogy szinte bennem született újjá.”

„A nagypapám és én pontosan ugyanúgy nézünk ki, a legérdekesebb, hogy mindketten ugyanazoknak a tanoknak hódoltunk.”

Most Popular

Recent Comments