HomeInteresting4 dolog, amit a nők nem szeretnek magukon, a férfiaknak viszont mégis...

4 dolog, amit a nők nem szeretnek magukon, a férfiaknak viszont mégis tetszik!

Minden nő a legjobb, legszebb és legvonzóbb formáját akarja minden pillanatban mutatni, hogy bármikor képesek legyenek megjelenésükkel elcsábítani egy férfit. Ám az az igazság, hogy ez nem minden esetben ilyen egyszerű, ugyanis míg ti nők tökéletesnek hiszitek magatokat, ha felvesztek egy magassarkút és kifestitek magatokat, azzal már el is nyertétek a kiszemelt férfi szívét. Sajnos el kell, hogy keserítselek benneteket, hogy azok a dolgok, amiket ti elrejtetek és szégyelltek magatokon azért a férfiak teljes mértékben odáig vannak. Most nem azokról a fiúkról beszélünk, akik épp végeztek a gimnáziumban és a középiskolában, hanem felnőtt férfiakról, akik már megéltek egyet s mást és tudják miben is lakozik az igazi szépség.

Összegyűjtöttük nektek azt a négy fontos tényezőt, amiért az erősebbik nem képviselői teljesen el vannak ájulva.

Ha nincs rajtatok smink.

Sok nő van abban a hitben, hogyha műszempillát raknak fel, vörös rúzzsal kenik ki a szájukat és kipirosítják arcukat, akkor csodálatos és szép megjelenést kapnak. Nos igen valóban így van, ám ez nem minden esetben jön be a férfiaknak. Ők tisztában vannak vele, hogy a sminknek mekkora ereje van így, ha egy agyon cicomázott nővel randiznak akkor becsapva érzik magukat, hiszen a festék elrejti eredeti vonásikat. A férfiak imádják a természetességet, ezért célszerűbb, ha nem sminkeled magad, így megmutathatod igazi valódat, sőt attól sem kell félned, hogy átvered vele a férfit.

Ha kisebb méretű kebleitek van.

Ez egy örök probléma a nők életében. Akinek kisebb van, nagyobbat szeretne, akinek meg hatalmas van, ő nyilván kisebbet szeretne. Nos megoszlik a vélemény, ugyanis a nagyobb dekoltázs sokkal nőiesebb, ami igencsak csábító mind a férfi, mind a női szem számára. Bizony csak szemünknek szép, viszont a férfiak inkább olyan nőt választanak maguknak párnak, akinek kisebb idomai vannak. Hogy miért? Nagyon egyszerű a válasz, mert kicsi, feszes és kényelmesen elfér egy férfi tenyerében. Ennek tükrében üzenjük a kis dekoltázzsal rendelkező nőknek, hogy ne szégyelljék testüket. Úgy vagytok gyönyörűek, ahogy vagytok.

Ha szemüveget viseltek.

Nagyon jól tudjuk, hogy régen milyen ciki volt szemüveget viselni. Sok gyerek szégyellte felvenni az iskolában, mert félt, hogy az osztálytársak kigúnyolják őket. Ám azóta nagyon sok minden változott, az ember és a divat is. Manapság már nagy népszerűségnek örvendenek a szemüvegek pontosan ugyanúgy, ahogy a fogszabályzó is. A férfiak pedig egyenesen imádják, ha egy nőn szemüveg van, sokkal érzékibbnek és vonzóbbnak tartják őket. Szóval hölgyeim elő a szemüvegekkel! Ne szégyelljétek megmutatni magatokat, mert ugyanolyan érdekesek, ha nem érdekesebbek vagytok, mint bármelyik másik nő.

Ha széles csípőtök van.

Tudjuk, hogy a média és a közösségi oldalak folyamatosan a tökéletes alakot sulykolják belétek, hogy legyetek nádszál vékonyak és sportosak… stb. De higgyétek el, a férfiak nem azt a nőt fogják előnyben részesíteni, aki nem bír elszakadni a tükörtől, mert csodálja szépen formált testét, hanem a normális és átlagos alkattal rendelkező hölgyeket. Ez azért van, mert a férfiak szeretnek fogni valamit a nőn. Számukra az nem kielégítő, ha csak csont és bőrből áll egy lány teste. Ha széles csípővel vagy megáldva akkor biztos lehetsz benne, hogy te vagy a nyerő, mert a pasik azt is nézik, hogy egy nő mennyire egészséges, hiszen nekik fontos, hogy ki tudd hordani a gyermeküket. Így nem kell rejtegetnetek tovább tökéletlennek hitt testeteket, mert azzal együtt is szépek vagytok.

Most Popular

Recent Comments