HomeFunny25 ember, akit csúnyán rajtakaptak a szundikáláson.

25 ember, akit csúnyán rajtakaptak a szundikáláson.

Mindenkivel fordult már elő, hogy a suliban, a munkahelyen vagy tömegközlekedési eszközön, akár nyilvános helyen, de még szórakozóhelyen is, hogy lemerült az elem, nem bírta tovább és bealudt. Ez nem is baj, mindenkivel megesik néha, hogy elfogy a lendület, de sokkal viccesebb, ha az megörökítődik a világon mindenki számára, főleg ha ilyen és hasonló lehetetlen pózokban alszunk el. Ha van hasonló képed, dobd be kommentbe.

 

Mindenki járt már így könyvtárban szerintem.

Nagyon kimerültnek kell lenni, ahhoz, hogy ennyire ne vegye észre az ember a körülötte történő zűrzavart, hát ha még meg is viccelik az osztálytársai…

Totális békét sugároz magából a kép számomra. Én nem tudnék így aludni, lefordulnék a láncról az tuti. A hintaágy az már más tészta, az még kényelmes is tud lenni, de hatalmas munkagépre kötve még nem próbáltam. Kellemetlen lesz arra ébredni, hogy beleborult a vízbe. Munka közben nem zavartatja magát a kolléga. Az a póóóóz! Te jó ég, hogy lehet így aludni? De legalább kapaszkodik! Nem úgy, mint ő, aki le is csúszott ezért az ülésről. Megtalálta a legkényelmesebb párnát a buszon. És a párnát se zavarja ez. Ilyen egy felkészült versenyző, Hölgyeim és Uraim! És ilyen egy unatkozó és genyó kolléga. A Télapó kicsit belefáradt a sok kívánságba. Hé haver, a könyveket azért majd rakd vissza helyükre! Legalább álcázta magát, előre gondolkodott! Azért az milyen kemény már, ha az amerikai elnök kap rajta a kumáson? Hát ő nem igazán foglalkozott vele, hogy hol van, vagy mi lesz a következménye ennek. Rejtőző üzemmódra kapcsolt. Biztos kényelmes így utazni a metrón. Amikor hirtelen merül le az elem. Amikor hirtelen merül le az elem és még a végén jól poráfa is fogsz esni. A hírességek is pihenhetnek, főleg ha mögöttük ilyen ijesztően kukkolnak. Azért egy díjátadó gálán így bealudni az kemény. Interjú alatt se túl szerencsés, de hát megtehetik. A nap győztese, kényelmesen, mindenbe belesz*rva az iroda közepén.

Most Popular

Recent Comments