HomeFunny22 tragikus konyhai baleset, amiből sokat tanulhatunk... vagy nem.

22 tragikus konyhai baleset, amiből sokat tanulhatunk… vagy nem.

Bárkivel megeshetnek ezek a bakik, akik egy kicsit nem jártasak a konyhai dolgok világában, de azért egy-kettő embernél az általános tanulmányok megkérdőjelezhetőek nem kicsit. Nem egy nagy tudomány a főzés, mégis a józan paraszti észt azért megköveteli például az, hogy a meleg körülmények között a műanyag megolvad.

 

Hát ez egy kicsit szétcsúszott.

Ez valami tudományos-fantasztikus kísérlet eredménye lehetett. Mosolygó fejeknek kellett volna lenniük, de helyette olyan lett, mintha kihányták volna a belüket izzasztó kínzás közepette haláluk percéig. A lovacska kicsit megpuffadt. Hát itt valami elemi csapás történhetett. Milyen súly kell ahhoz, hogy beszakadjon a tűzhely teteje?

Igen, a fagyasztott tészta meleg hatására megpuhul, sőt kiszáradás előtt nyúlóssá is válik. Egy idegen van a tányérodon! A fog az mindent visz. Így néz ki egy cukor, zsír és glutén mentes kenyér. Csinált magának egy jó kis lasagne-t… amit jól pofára ejtett. Igen, a műanyag megolvad meleg hatására még mindig.

És ha elnézést kérünk érte se lesz jobb a helyzet. A bögrés sütit is el lehet rontani. Hogy tud így felrobbanni egy kaja? A kannibáloknak biztosan több gusztusa van ezt megenni, mint nekem.
A sors iróniája… meleg hatására megolvad a hóember. Nyuszi, látod azt a fát az orrod előtt? – NYEFM Erre lehet rá kéne gyúrni egy kicsit. Amikor megkérdez az urad, hogy a zsákban lévő krumpli felét hámozza meg. Hami törp? Te vagy az? Még jó, hogy az üveg nem repedt meg ettől az elemi erőről.Rossz helyen gyújtottad be a gázt, szerintem nem felülről kell csinálni.

Most Popular

Recent Comments