HomeInteresting210 ezer forintot költ 12 éves lánya kényeztetésére egy édesanya - "Én...

210 ezer forintot költ 12 éves lánya kényeztetésére egy édesanya – „Én nem látok ebben semmi rosszat”

Egy édesanya elárulta, hogy éves szinten több 210 ezer forintnak megfelelő összeget költ 12 éves kamaszlánya szépségápolással kapcsolatos szolgáltatásaira, hogy növelje önbizalmát és csökkentse szorongását. Úgy gondoljuk nem kell bemutatni egyetlen nőnek sem, hogy mennyire fontos az önbizalom, vannak, akik 30 felett próbálják feltornázni, hogy elégedettek legyenek magukkal. Ha ez a folyamat már fiatalon kezdetét veszi, akkor valószínű nem lesz a későbbiek folyamán probléma, nem esnek depresszióba, nem lesz étkezési zavaruk és a többi.

A 35 éves Jeri Bradfield havi szinten elviszi 12 éves lányát, Demit egy fürdőbe, ahol megcsinálják a körmeit, lábkörmeit, készítene neki egy szép frizurát, arcmaszkot kap és délutáni teázáson vesz részt. Az essexi Basildonból származó édesanya szerint a Westcliff-on-Sea-i Lila’s fürdőbe tett látogatások szó szerint csodát műveltek a lánya önbizalmával.

„Demi nagyon szorongó kislány volt, még a szorongás gondolatától is szorongott. Szerettem volna segíteni neki ezért úgy döntöttem, minden hónapban elviszem őt a fürdőbe, ahol különböző szolgáltatásokat végeznek rajta, valamint gyógyfürdős kezeléseken vesz részt. Éreztem, hogy alkalomról-alkalomra nő benne az önbizalom. Egy idő után már rá sem ismertem.” – mesélte az édesanya.

A 12 éves tinilány oda meg vissza van anyja kedvessége miatt. Imád a fürdőbe járni, mindig tűkön ülve várja, hogy mehessen. A teljeskörű kezelés után beül a pihenőbe és elfogyasztja finom teáját. „Mivel négy gyermekem van, és Demi kapta a legkevesebb figyelmet, ezért úgy gondoltam megérdemli ezt a kényeztetést. Ilyenkor felnőttnek érzi magát, és ez kimondottan jót tesz neki. Mikor végez a fürdőben, kijön és olyan, mint, aki ki akar ugrani a bőréből.”

Mint kiderült Demi szorongása autizmusából is ered, ezért nem csoda, hogy édesanyja mindent meg akart tenni azért, hogy jobban érezze magát. Jeri havonta 17-18 ezer forint között fizet a fürdőben, ez pedig évente valamivel több, mint 210 ezer forintot jelent. Jeri egyáltalán nem törődik a kezelések, szolgáltatások költségeivel, mivel tisztában van vele, hogy ez élteti a kislányát.

„Senki nem mondott még rosszat azzal kapcsolatban, hogy havi szinten viszem őt kényeztetni. Mondjuk nincs is okuk rá, hogy bántsanak minket, mivel én nem látok semmi rosszat ebben az egészben. Havi egy alkalom tényleg semmiség. Más szülőket is bátorítok arra, hogy csinálják ugyanezt lányaikkal, mert csodát tud velük tenni egy ilyen program. Emlékszem mikor először hoztam el Demit néma csendben, lesütött szemmel sétált be, s mikor kijött nem ismertem rá. Meg is kérdeztem, ki vagy te?! Nagyon kedvesek voltak vele a lányok és sikerült megnyitniuk a kis burkát.”

A fürdő egyébként közel 40 ezer forint fejében anya-lánya csomagot biztosít, ami valóban igazi családias program. A Lilla’s fürdő tulajdonosa Kelly Lancaster azt mondta, hogy szeretne segíteni a szülőknek abban, hogy gyermekeik felszabaduljanak és a gyerekeknek pedig abban, hogy felszabaduljanak.

„A gyerekek úgy látják, hogy anyukáik hasonló kezeléseket végeznek egy felnőtt szalonban vagy gyógyfürdőben, ahol nyugodtan kell ülniük, de itt ugyanezt megtapasztalhatják egy gyermekbarátabb környezetben. Nagyon sokféle gyermek érkezik hozzánk, mind különböző karakterek. Vannak, akik nagyon szégyenlősek, ám miután a kezeink közé kerülnek kinyílnak, mint a virágok.” – mondta.

Te mit gondolsz? Elvinnéd a gyermekedet havi szinten egy ilyen fürdőbe, ha ezzel elősegíted az önbizalma növelését?

Most Popular

Recent Comments