HomeCrazy21 bizarr randi-app fotó, amivel nem igazán tudom kit akarnak felszedni ezek...

21 bizarr randi-app fotó, amivel nem igazán tudom kit akarnak felszedni ezek az emberek.

Nos, érdekes egy világban élünk az már biztos, de hogy ennyire elfajuljon és beteggé váljon, az elég komoly görbe tükröt mutat nekünk. Ez a 21 ember már menthetetlen, de legalább mi jót kacaghatunk rajuk itt és most. Senkinek sem kívánom, hogy idáig jusson bánatában és elkeseredettségében, magányában.

 

De minek oda az az újság?

Kicsit nagy lesz az a nyakkendő, remélem nem szimbolizálni próbált vele valamit. Szerintem ők már egymásra találtak. Ifjabb, orosz változatú Zámbó Jimmy? Az állatvédők ennek biztosan nem fognak örülni. Lényeg, hogy otthonos környezetben történjen mindez… Kicsit ijesztő a tekintete,de a virág legalább szép. Egy modern lovag. Lesz újabb része a Fűrész-nek?
Mennyből az angyal… Olyan a háttér, mint egy WC illatosító flakonja. Az előtérhez nincs kommentárom. A nap nyertese, bevállalta és kreatív, őrült, de szerethető figura. Remélem megtalálja azt a beteg lányt, akinek ez bejön. Horgászok előnyben! „Heti 40 órát járszom a WOW-val… pucéran. Általában Mekiben eszem…” (Legalább kimozdul, ez előny!) … „Valószínűleg minden másra alkalmatlan vagyok. Pucér vagyok.” Részvétem! Szintén részvétem a bátor jelentkezőnek. Na ezt tényleg ne lássák az állatvédők, mert megkeresik! Van, nagyon vad. Szerintem Johnny Depp-re vár, de beéri egy hasonmással is. Az a kutya mennyire cuki már! Multifunkciós pasit keresel? Takarító nő és testőr sem kell mellé.

Most Popular

Recent Comments