HomeInteresting20 ember, aki nem tudta, hogy egy jövőbeli hírességgel randizott

20 ember, aki nem tudta, hogy egy jövőbeli hírességgel randizott

A legtöbb híresség nem születik hírességnek, kivéve a királyi családot. Jártak iskolába, voltak barátaik, ellenségeik, hétköznapi életet éltek, majd a legtöbb hétköznapi munkát is vállalt mielőtt felkapta őket Hollywood. Voltak itt első csókok, randik, amik mára felértékelődtek, mivel az egyik fél híres lett. De akkor ez csak két hétköznapi ember között történt. Sokan nagyon szeretnek ezekre visszaemlékezni és kiváltképp büszkék is rá.

 • A nagynéném Leonardo DiCaprio-val lakott egy utcában, amikor gyerek volt. Ő volt az első fiú, akit megcsókolt. Az iskola tornatermében történt, a nagynéném 12, DiCaprio pedig 13 volt. Annyit megtudtam tőle, hogy nagyon kedves srác volt. Nagynéném viszonylag sokáig tartotta vele a kapcsolatot, majd mikor a Titanicot kezdte el forgatni, ez sajnos megszűnt.
 • Még a Trónok harca előtt randiztam Emilia Clarke-kal, de sajnos nem működött a dolog…
 • Anyám visszautasította Brad Pitt meghívását egy italra. Éppen a Thelma és Louise-t forgatták, de édesanyámnak fogalma sem volt róla, hogy kicsoda. Így utólag már bánja, hogy visszautasította a meghívást.
 • A barátom és Natalie Portman a Harvard Egyetem hallgatói voltak és többször is randiztak.
 • Édesanyám randizgatott George Clooney-val. Nem igazán volt tőle hasra esve, azt mondta kedves srác volt, de ennyi. Nem sejtette még akkor, hogy híres lesz.
 • Rosario Dawson-nal randizott a jelenlegi barátom, egy közös ismerős által ismerték meg egymást. Minden alkalommal, mikor összeveszek a barátommal, közlöm vele, ha nem tetszik menjen vissza Rosario-hoz.
 • Az egyik ismerősöm randizott Daniel Radcliffe-el. 7 éves voltam akkor és természetesen hatalmas nagy Harry Potter rajongó. A 8. születésnapomra a családom megkérte az ismerősömet, hogy beszéljen Daniel-el és írjon nekem valamit a születésnapomra. És megtette! Úgy, hogy még csak nem is ismert. Azóta is őrzöm a levelet.
 • Édesapám párszor meghívta egy italra Kylie Minogue -ot, de ennél tovább nem jutottak.
 • Édesanyám nem igazán szeretett sportolni, azonban megismerkedett egy férfivel, aki rábírta, és együtt kezdtek el futni. Szóba került többször egy film, amit a környéken forgattak. Majd közölte a srác, remélem azért tetszeni fog a film. Később kiderült, hogy Harrison Ford volt.
 • Az unokatesóm Jamie Lee Curtis-el ment a végzős bálra, majd utána együtt is maradtak. De miután különböző egyetemekre vették fel őket, így szakítottak.
 •  Keanu Reeves volt anyám osztálytársa, össze is jöttek, majd együtt jártak pár hónapot, de anya szakított vele, mert szerinte túl sok időt töltött a zenekarával.
 • A húgom többször is randizott Vince Vaughn-nal, mikor a Szakíts, ha bírsz!-t forgatták. Azt mondta nagyon humoros és igazán bolondos.
 • Az egyik barátnőm többször is randizott a fősulin Brad Pitt-el, azt hiszem talán 2-3 hónapot voltak együtt, egyszer még találkoztam is vele.
 • A korábbi főnököm(nő) randevúzott Freddie Mercury-val, ekkor 17 évesek voltak. De nem igazán működött köztük a kémia, így nem lett belőle semmi. Így utólag már érti mért, nem gondolta volna, hogy a férfiakat szereti.
 • 2008-ban találkoztam Jennifer Lawrence-el. Amikor találkoztam vele, fogalmam sem volt, hogy ki ő, csakhogy szimpatikus, aranyos és kedves. Többször randiztunk, emlékszem még mondta is, hogy ne nézzek tévét. Nem sokra rá, elkezdett beindulni a karrierje, mi pedig sajnos szakítottunk. Azóta is, ha meglátom képernyőn, mindig kicsit elszomorodom.
VENICE, ITALY – AUGUST 30: Actress Jennifer Lawrence seen around Venice on Day 4 during the 65th Venice Film Festival on August 30, 2008 in Venice, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Most Popular

Recent Comments