HomeVicces19 szülő, aki zseniális humorérzékéért díjat érdemelne.

19 szülő, aki zseniális humorérzékéért díjat érdemelne.

Míg régen a szülők szigorúak voltak és a humorérzék leghalványabb jelét sem lehetett rajtuk látni, addig a mai világ szülői egyre lazábban kezelik, mind az életet, mind pedig a gyereknevelést. Mivel a legtöbb gyermek azért fiatalon szeret elkanászodni, ezért lépést kell velük tartani, amit nagyon ügyesen meg is oldanak. Bizony nem egy édesanya van, aki csemetéjét lejáratja a barátai előtt a Facebookon, mikor megpróbál szájhősködni, ahogy nem egy apuka van, aki megpróbálja kifigurázni lánya képeit a közösségi oldalakon. A mai cikkünkben olyan képeket mutatunk be, ahol a szülők díjat érdemelnének a humorérzékükért.

„Anyukám sajnos nem ért oda a családi fotózásunkra, de nem búslakodott, mert megoldotta, hogy mégis rajta tudjon lenni.”

Az édesanyák a legőszintébb teremtések a földön.

(Egy nagyszerű gyermek büszke anyja, aki néha ugyan s*ggf*jként viselkedik, de ez normális.)

„Édesapámat megkértem, ha jön hazafele munkából, akkor hozzon nekem a boltból egy arcmaszkot. Azt hiszem anyukámat kellett volna megkérnem erre…”

„Az én anyukám egy nagyon pici asszony. Egyik hobbija, hogy magas emberekkel készít fotókat és elküldni nekem.”

Az édesapáktól ezért nem szabad megkérdeni, hogy melyik képet töltsétek fel a közösségi oldalra…

„Apukám állandóan arról dicsekedett, hogy amióta egészséges ételeket eszik, azóta úgy érzi magát, mintha kicserélték volna. Azt mondta elküldi annak a csomagolását, amitől csökkent a koleszterin szintje és nőtt az energiája. Tegnap ezt a képet kaptam tőle…”

(Organikus kókuszolajban sütve himalájai rózsaszín sóval.)

„Apukám nagyon unatkozott, miután anyukám elutazott egy üzleti megbeszélésre, ezért megépítette őt hóból.”

Sokan azt gondolják, hogy azt már nem lehet jobban fokozni, ha a szüleink nem tudják, hány évesek vagyunk. Nos, de… igen is lehet fokozni…

„Az édesanya azt ígérte a családjának, hogy ha kiolvasnak fejenként 10 könyvet, akkor mindenki kap egy hoverboard-ot.”

„Írtam apukámnak, legyen kedves átvenni a ma érkező csomagomat, amiben az új szemüvegeim lesznek. Megtette… sőt többet is annál.”

„A házunktól 10 perc sétára van egy élelmiszerbolt, ahova elküldtük apámat. Már vagy két órája nem jött haza ezért megkérdeztük, mi tart ennyi ideig. Erre ő ezt a képet küldte el nekem:”

„Anyukám és apukám elmentek külföldre nyaralni. Egyik nap megkértem apámat, hogy küldjön képet a helyről. Ezt az egy képet sikerült neki elküldenie.”

Ha valaki egyszer jól érvel, akkor azzal képtelenség szembeszállni.

„Anyukám azt mondta, hogy mindegy mekkora hó esett le éjszaka akkor is el kell mennem iskolába. Fogta magát és ezeket a cipőket adta nekem.”

„Anyukám nem érezte jól magát, ezért apám felajánlotta, hogy készít neki vacsorát. Ő bevetette minden séfmesteri képességét.”

„Rendeltem Halloweenre egy parókát, amit apám vett át. Megkértem, hogy küldjön egy képet róla:”

„Anyukám azt mondta elküldi rólam a kedvenc fotóját. Hát, nem épp erre gondoltam.”

Amikor apád nem követi az életed, ezért fogalma sincsen arról, hogy már két éve elvégezted az iskolát.

Hatalmas különbség van a két szülinapi köszöntés között.

Neked is ilyen jó fej szüleid vannak?

Most Popular

Recent Comments