HomeCrazy19 brutális bizonyíték arra, hogy a szerelem nagyon is vak.

19 brutális bizonyíték arra, hogy a szerelem nagyon is vak.

Biztos volt már neked is olyan, hogy elsőre átnéztél egy pasin/csajon, nem fogott meg rajta semmi, egyszerűen nem jött be. Aztán valahogy az élet mégis úgy hozta, hogy picit jobban megismerted és már elkezdett eltűnni belőled az az érzés, hogy ez a pasi/csaj téged egyáltalán nem érdekel. Aztán jobban megismeritek egymást és eltűnik minden előítélet, ami megfogalmazódott benned róla és elkezd érdekelni. Azon kapod magad, hogy az adatlanját nézed, figyeled minden mozdulatát és rájössz, hogy nonstop rajta jár az agyad. A külső vonásai megszépülnek és már nem vagy közömbös iránta… VAGY csak egyszerűen annyit ittál a buliban, hogy nem is azt az embert látod magad előtt, akivel ezeken a fotókon vagy:

 

Mr. Szemöldökkel Hódítok.

A csaj lehet észre se vette a pasit maga mellett, mert visszaverődik a testéről a nap és megvakította. Minden tiszteletem az övék. Itt biztosan nem az alkohol játszik közre. Vajon a keze tudja, hogy hol jár? Vagy éppen milyen alkatrészt fog? Abszolút nőuralom tükröződik vissza a képről. A nagy zsák a kis foltjával.
Retro apuci és anyuci. Ez tuti csak valami klip forgatásból jelenet. Az egy láncfűrész? Biztos megette a pasi az ő adagját is… Picit odakozmáltak a pasik. Neee, ez nem lehet igazi, tuti retusált kép! Szerintem pont méreten van a pasi. Na itt tuti a méret a lényeg! Nagyi kicsit bekeményített. Szegény lány biztosan nem talál magasabb pasit, tök érthető. De hol a menyasszony? Ez szerintem pasi! Mégse sikerült kilapítással kinyírni a csókát, most a kigolyózással próbálkoznak.

Most Popular

Recent Comments